Promosi Bulan Ini, Semua Tentang Shaklee

Pengedar Shaklee area Batang kali, Rawang, Kuala Kubu Bharu dan Genting Highland

Anda susah mencari pengedar yang berhampiran rumah anda….??? Saya pengedar sah Shaklee area Batang Kali, Rawang, Kuala Kubu Bharu dan Genting Highland. Jika anda ingin membuat pesanan boleh menghubungi saya di no tertera di bawah yer….Nak saya hantar terus / COD kepada anda pun boleh..

Bulan June 2014 ini kami menawarkan Promosi  Vitamin E Beli 6 botol dapat 1 botol percuma. Tunggu apalagi cepat dapatkan segera…..selagi stock masih ada. Anda boleh berkongsi dengan rakan, adik beradik ataupun sedara mara yang lain untuk mendapatkan harga promosi ini.  Dan yang paling bestnya anda terus dapatkan Free Membership dengan belian Promosi ini. Sangat berbaloi-baloi kan…???

 

 IMG_20151013_140615

Banyak kelebihan Vitamin E ini yang dapat anda ketahui dan rasakan, diantaranya yaitu sebagai Vitamin Cinta, pengambilan Vitamin E akan membuat hubungan anda dengan pasangan akan semakin rapat dan mesra. Dan khasiat Vitamin E yang lain yaitu :

  • Dilengkapi dengan Selenium untuk penyerapan optimum
  • Anti penuaan ( awet muda )
  • Melancarkan peredaran darah
  • Menurunkan kolesterol
  • Natural/ semulajadi
  • Tiada kesan sampingan
  • Memudarkan parut
  • Mencegah kanser
  • Meningkatkan kesuburan
Jadi tunggu apalagi…?? Dapatkan segera yer…..demi kesihatan anda sekeluarga dan keharmonian keluarga anda. Jika anda ingin saya membuat penghantaran untuk anda, cepat-cepat hubungi kami. Jangan risau kami akan berikan konsultasi yang tip-top untuk anda.
Cash On Delivery kepada anda
Cash On Delivery kepada anda

 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi kami di ( whatsapp/sms)

Pn. Nila/ En. Firdaus
No . Phone : 0176281787

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

One Comment

  1. insyaALLAH, doakan aku bearjya, masih banyak lagi kena belajar, ni baru skeleton, aku xbelajar betul2 lagi nak detach skin, nak rigging, nak animate, nak rendering, masih banyak lagi,,slow n slow..ko pun, aku doakan bearjya dalam bidang IM tu, aku maybe akan sambung IM semula, tunggu masa jer..

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam