Semua Tentang Shaklee

AJAL MAUT REZEKI DITANGAN ALLAH SWT

Pagi ini saya telah mendapatkan satu pesanan ringkas mengatakan bahwa salah seorang keluarga dekat ada yang telah dijemput oleh Allah Swt, rasanya macam tak percaya. Baru sahaja saya melihat gambarnya beberapa bulan lalu nampak sihat-sihat sahaja. Itulah takdir Allah tidak siapapun yang tahu. Pada kesempatan ini saya mengucapkan kepada semua keluarga arwah semoga roh almarhum dicucuri rahmat Allah dan ditempatkan dikalangan hambaNya yang beriman, amin. Dan semoga keluarga bersabar dan tabah dalam menghadapi musibah ini.

Sekarang apakah kita sudah terpikir bahwa suatu hari nanti kita pun akan mengalami hal yang sama, bagaimana kita.?? sudahkah anda bersedia…pertanyaan itupun sedang saya tanyakan pada diri saya. Apakah kita sudah ada sesuatu yang berharga untuk diwarisi kepada  anak-anak kita, apabila kita meninggal nanti…?

pada kesempatan ini  senang saya ingin mengajak anda semua untuk membina suatu kerjaya yang boleh diwarisi kepada anak-anak nanti apabila kita sudah tiada. Apakah jenis pekerjaan yang boleh diwarisi itu..?

Menjadi suri rumah sepenuh masa tentunya sangat menyeronokkan. Apalagi jika kita tetap dirumah tetapi ada penghasilan sendiri setiap bulannya. Boleh menjaga anak-anak dan memperhatikan semua aktifiti anak di depan mata kita sendiri tanpa harus mengantar anak-anak ke nurseri kerana kita bekerja di luar rumah atau di pejabat. Setiap pekerjaan pasti ada cabarannya, sama juga dengan menjadi agen Shaklee ini. Selain kita harus berkorban masa,  kitapun perlu ada strategi jitu untuk marketing penjualan produk. Tetapi ianya berbaloi apabila kita sudah menerima hasilnya nanti. Pasti anda akan merasa bahagia kerana disamping anda menguruskan hal rumah tangga, anda masih boleh mempunyai pendapatan sendiri.

Banyak kelebihan menjadi ahi Shaklee ini, anda boleh mendapatkan cash bonus, car bonus, traveling, ataupun pergi umroh dan manfaat yang lainnya. Masa anda begitu berharga, cabarlah diri anda untuk sesuatu yang boleh membanggakan diri anda dan keluarga anda. Dan pastinya sesuatu itu boleh diwarisi oleh anak-anak kita nanti. Seperti yang mana kita ketahui bersama, ajal maut di tangan Allah. Mungkin hari ini saudara kita yang pergi menghadap Allah, mana tahu esok giliran kita pulak. Sedia payung sebelum hujan lebih baik. Daripada kita basah nanti kehujanan kan…?
Bagaimana nak join ahli Shaklee ini..?? mudah sahaja ….KLIK sahaja link dibawah ini….

KEAHLIAN SHAKLEE

Saya harap anda boleh memanfaatkan peluang yang ada untuk masa depan anda dan keluarga. Jadikan hari-hari anda bemakna dengan tetap menjaga org-orang tersayang di sisi anda selain itu juga dapat menjana pendapatan keluarga. Telah banyak jutawan-jutawan yang terlahir dari bisnis Shaklee ini. Saya harapkan anda lah salah seorang darinya nanti. InsaaAllah….

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam