Semua Tentang Shaklee

Tambahkan Selera Makan Anak-Anak Anda

Mempunyai Anak Yang Hilang Selera Makan Dan Kerap Sembelit. Kadang kita merasa runsing dengan pemakanan anak-anak yang sangat memilih dalam pemakanan. Setiap hari pasti ada sahaja makanan yang tak berkenan ataupun susah nak menjamah makanan. Apabila kejadian ini berterusan, maka tidak mustahil anak-anak akan mudah diserang belbagai penyakit. Pada kesempatan ini saya ingin berkongsi kebaikan Meal Shakes untuk anak-anak anda. Biasanya anak-anak susah sekali untuk makan sayuran bukan..? masalah ini juga akan menjadikan anak tersebut susah nak membuang atau biasa kita panggil anak alami sembelit.

         Dengan kebaikan Meal Shakes, anak-anak akan hilang dari masalah Meal Shakes kerana Meal Shakes terdiri dari serat dan multivitamin yang baik untuk kanak-kanak membesar. Bukan hanya diperlukan oleh kanak-kanak, Meal Shakes juga boleh diambil oleh ibu mengandung dan juga warga emas yang perlukan nutrien dalam keseharian mereka. Orang yang tidak suka meminum pil atau kapsul pun boleh mengambil Meal Shakes. Kepada anda yang ingin gemuk kerana kurang berat badanpun boleh juga mengambil Meal Shakes ini.

      Dengan mengambil Meal Shakes setiap hari tubuh badan kita akan cergas dan akan menguatkan sstem imun dalam badan. Atasi sembelit, kerap demam dan selesema. Memang nutrisi yang lengkap dalam satu. Bagaimanakah cara pengambilannya…? Mudah sahaja, untuk kanak-kanak boleh mengambil 1 sudu teh sahaja setiap hari, ambil pada masa bersarapan. Ianya boleh di campurkan dalam susu anak atau dalam makanan anak yang lain. Sedangkan untuk orang dewasa pulak, boleh mengambil  sudu besar setiap hari sekali sahaja. Sangat menjimatkan dan praktis di sajikan untuk semua. Rasanya yang lazat menambahkan lagi selera kita untuk mengambilnya setiap hari.


Testimoni sendiri ~
Dulu masa rania umur  2 tahun, saya hanya bagi Meal Shake 2,3 kali seminggu sahaja. Sekarang sudah 4 tahun saya bagi Meal Shakes hampir setiap hari  (tetapi ada juga kadang-kadang terlupa , hiihih ) , Alhamdulillah sekarang selera makan rania bertambah-tambah. Tak risau lagi dah dia nak makan apa-apa. Ini breakfast baru makan 2 slice roti bakar, lepas tu minta susu pulak. kejab lagi nak minta biskut. Memang seronok tengok anak selera makan, jadi hilang risau saya sebagai ibu. Jadi berbalaoilah jika kita laburkan sedikit wang untuk beli Meal Shakes ni. Sebab kita nak yang terbaik untuk anak kita kan..?

Jika anda ingin membuat tempahan anda boleh buat pembelian  DISINI.  Barang yang anda pesan akan segera di kirim oleh pihak Shaklee melalui kurir kepada alamat yang anda telah berikan. Sangat mudah sekali bukan caranya. Nah tunggu apalagi ..?? dapatkan segera sekarang yaa…mudah-mudahan anda sihat dan ceria selalu.
Bagi anda yang inginkan potongan harga sampai 20 %.





JOM JOIN AHLI BERSAMA SAYA….                      BANYAK MANFAAT YANG AKAN ANDA TERIMA.. NAK BONUS CASH……NAK CAR BONUS…..ATAU NAK TRAVELLING KELILING DUNIA….    HUBUNGI NO YANG TERTERA UNTUK MAKLUMAT LANJUT

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya whatsapp Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787 ct_rania@yahoo.com

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

9 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam