Semua Tentang Shaklee

Formula Ajaib Bantu Meriahkan Air Susu Ibu

Mendapatkan cahaya mata adalah anugerah yang paling indah bagi setiap pasangan. Ada yang menunggu sekian lama dan akhirnya Allah mengabulkan permintaan mereka. Tentunya banyak persiapan yang akan dilakukan untuk menyambut orang baru ini. Ibu bapa tentunya yang paling bergembira kerana akan menimang cahaya mata tak lama lagi. Sebaiknya persiapan menyambut cahaya mata ni dibuat dari awal kehamilan lagi. Contohnya sahaja persiapan untuk menyusukan bayi secara ekslusif. Penyusuan ibu sangat lah penting untuk bayi agar mendapatkan nutrisi yang terbaik. Seperti yang kita tahu, susu ibu adalah makanan terbaik untuk bayi sampai 6 bulan. Dan diteruskan sampai umur bayi 2 tahun.

 

breasfeeding mom

 

Pada masa mengandung, ibu boleh membekalkan diri dengan pemakanan yang sihat dan bernutrisi. Keperluan set mengandung bagi ibu sangat penting sekali untuk memastikan ibu dan bayi sihat. Seperti contohnya sahaja masa saya mengandung dulu, saya amalkan set mengandung shaklee seawal seminggu kehamilan sampai bersalin. Dan juga diteruskan dengan set bersalin banyakkan susu yang banyak membantu saya memperoleh tenaga dan juga pengeluaran air susu yang banyak.

Tahukah anda, susu ibu adalah paling terbaik untuk makanan bayi yang boleh memberikan antibodi dan juga perlindungan kepada bayi dari apa-apa jua jangkitan ataupun penyakit. Apalagi susu ibu yang memiliki colostrum yang paling baik untuk antibodi bayi. Beruntung lah anda yang berkesempatan memberikan susu ibu kepada bayi anda.

Menyusukan bayi sangat banyak manfaatnya bagi ibu dan bayi. Selain mempercepat luka cepat kering, menyusukan bayi juga boleh memberikan ketenangan kepada ibu dan bayi, juga mempereratkan lagi hubungan ibu dan bayi. Tahukah anda, semakin sering bayi menghisap payudara ibu, maka semakin banyak susu yang akan dihasilkan. Sangat ajaib bukan.? Begitu juga sebaliknya, semakin kurang bayi menyusu maka semakin besar kemungkinan susu ibu akan berkurang.

 

IMG_20150902_175754

Set bersalin banyakkan susu  membantu anda ibu berpantang untuk mendapatkan tenaga, mempercepat luka sembuh, mengatasi masalah sakit belakang atau lenguh-lenguh juga memperbanyak kan susu ibu. Formula set bersalin banyakkan susu ni amatlah menjadi kesukaan ramai ibu-ibu berpantang belakangan ini. Ianya kerana natural dan takde bahan kimia. Selamat untuk ibu dan bayi. Jadi bagi anda yang masih tercari-cari set menyusu dan berpantang, dapatkan lah set ini untuk anda. Memang berkesan dan juga baik untuk kesihatan anda dan bayi.

Diantara testimoni Set Bersalin banyakkan susu,

testimoni set berpantang shaklee set bersalin dan banyakkan susu testimoni set bersalin dan menyusu

 

Jika anda berminat nak dapatkan Set Berpantang Lengkap, anda tak payah bersusah payah mencari set ini. Kami boleh membekalkannya untuk anda. Anda boleh terus mendapatkannya disini. Atau anda boleh menghubungi nombor talian yang tertera di bawah untuk mengetahui info lebih lanjut. Kami juga menyediakan pengkhidmatan Cash On Delivery kepada anda yang berada berdekatan dengan area Batangkali, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Ulu Yam, Gohtong Jaya dan juga Genting Highland. Sangat menjimatkan masa anda. Terus hubungi kami dan kami akan menghantar barang yang anda inginkan terus ke alamat yang anda berikan. Jadi tunggu apalagi..? Pesan lah sekarang….

 

 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam