Nutrisi Kanak-kanak

Pengalaman Pertama Mengenali Serbuk Ajaib Yang Buat Si Manja Berselera

Dulu anak saya sangat susah nak makan nasi. Setiap hari memang kena suap dan lama nak menghabiskan nasi sepinggan. Pengalaman pertama bergelar seorang ibu dengan anak yang tak berapa nak lalu makan. Masa tu saya sangat sedih kerana tak dapat memujuk anak untuk suka makan nasi. Makannya hanya roti dan makanan ringan sahaja. Sangat sedih sekali masa itu. Sampai pada akhirnya saya terlihat di facebook seseorang post tentang serbuk ajaib yang boleh buatkan anak berselera makan. Memang rasa nak cuba je. Pengalaman pertama saya membeli barang di alam maya. Agak takut dan agak tak percaya dengan serbuk ajaib yang boleh bangkitkan selera makan anak saya.

 

IMG_20150728_181302

Tanpa pikir lagi, saya pun mulai berborak dengan penjual serbuk ajaib dan terus memasukkan sejumlah uang untuk memesan serbuk ajaib itu. Lumayan lah harganya. Saya berpikir, boleh ke naikkan selera makan anak saya..? Kalau berhasil, saya akan beli lagi. Selepas beberapa hari barang yang saya order akhirnya sampai. Tak sabar nak mencuba pengalaman pertama memberikan serbuk ajaib itu pada anak. Saya terus bancuh serbuk ajaib itu dan memberikan Rania minum. Memang sedap dan ada rasa vanilla. Rania pun suka dan asik nak minta lagi. Selain untuk atasi selera makan, Meal Shakes ini juga sangat baik untuk atasi sembelit yang dialami kanak-kanak. Kesian melihat si manja meneran kesakitan semasa membuang ? berikan je Meal Shakes ni sebagai penawar. In Sha Allah boleh bantu atasi sembelit si manja anda. Meal Shakes kaya dengan nutrisi dan juga serat. Sangat membantu kanak-kanak yang kurang makan sayur.

 

IMG_20150910_143501

 

Dah beberapa hari dah Rania ambik serbuk ajaib itu. Dan alhamdulillah selera makannya dah berubah. Sekarang dah mulai menjamah nasi dan juga lauk. Lumayan dari yang dulu. Pengalaman pertama Rania bersama Meal Shakes begitu mengujakan saya. Ternyata Meal Shakes si serbuk ajaib telah mengubah cara makan Rania. Alhamdulillah. Walaupun itu pengalaman pertama saya sebagai seorang ibu membeli barang di alam maya. Tak semua penjual di alam maya penipu. Ada juga yang jujur dan betul-betul jual barang yang berkualiti. Sejak saat itu saya pun sign in join ahli dengan Shaklee company si “serbuk ajaib“.

Meal Shakes juga baik diambil oleh warga emas, ibu mengandung, orang yang baru sahaja sembuh dari sakit, kanak-kanak dan juga orang yang mengalami obesiti.

 

mealshakes manfaat

 

Dengan join ahli, saya pun berpeluang mendapatkan informasi tentang pemakanan yang sihat untuk seisi keluarga dan juga boleh menjadikan Shaklee ini sebagai salah satu cara untuk mendapatkan pendapatan sampingan. Cara nya senang sekali, boleh dilakukan secara online mahupun offline. Bisnis Shaklee sangat sesuai untuk suri rumah yang mempunyai kanak-kanak. Boleh membuat bisnis dari rumah sambil menjaga kanak-kanak. Tanpa harus menitipkan anak-anak ke rumah pengasuh.

Meal Shakes adalah pengalaman pertama saya yang buat saya jatuh cinta pada Shaklee. Sekiranya anda mempunyai masalah yang sama dengan saya, anda boleh memberikan Meal Shakes si serbuk ajaib untuk si manja anda membesar dengan baik. Memang berbaloi-baloi anda berikan. Selain rasa yang lazat dan kaya nutrisi, Meal Shakes juga terbuat dari bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Sangat menyihatkan dan membantu perkembangan kanak-kanak.

Jika anda berminat untuk mendapatkan Meal Shakes ini, anda boleh klik disini untuk membelinya. Atau anda yang berada di kawasan area Batang kali, Rasa, Bukit Beruntung, Ulu Yam, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Boleh mendapatkan pengkhidmatan Cash On Delivery dari kami. Sangat menjimatkan masa anda. Jadi jangan ragu lagi hubungi kami segera di nombor talian yang tertera di bawah ini.

 

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

 Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

18 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam