Promosi Bulan Ini

Promosi Set kulit Cantik Tinggal Beberapa Hari Lagi

Jangan sampai anda lewatkan untuk mendapatkan harga promosi bulan ini. Tinggal beberapa hari sahaja lagi, Promosi Collagen Powder dan juga Lecithin untuk anda. Tak ketinggalan juga Promosi Vivix yang jadi rebutan ramai.

Collagen sangat baik untuk kesihatan dan juga kecantikan. Collagen terbaik untuk kesihatan otot dan sendi juga anda yang berjerawat. Pastikan anda mengamalkan Collagen Powder untuk buat jerawat dan jeragat hilang dari wajah anda. Hanya dengan 3 kali pengambilan, anda akan dapatkan hasil yang anda nanti. Belian istimewa kali ini untuk Collagen Powder, beli 2 kotak Collagen akan mendapatkan less 5 % dan beli 6 kotak anda akan mendapat sekotak percuma. Berbaloi bukan..?

IMG_20151201_083428
Promo Collagen

Lecithin begitu istimewa kerana kandungan kolina didalamnya. Baik untuk minda yang cerdas dengan menajamkan ingatan dan baik sekali untuk anda pelajar. Atau pun untuk anda yang selalu lupa. Kulit pun akan cantik. Lecithin bantu pecahkan lemak jahat dalam badan anda. Lecithin akan pecahkan lemak jahat yang terdapat dalam makanan yang baru sahaja anda makan. Pentingnya lecithin untuk anda yang berdiet dan ingin maintain berat badan. Beli lecithin kali ini dengan 2 botol pembelian akan dapat 5% less dan beli 6 botol anda akan dapat percuma sebotol.

IMG_20151201_114640
Promo Lecithin

Vivix sememangnya pilihan ramai yang sukan kesihatan dan kecantikan beriringan. Vivix formula menakjubkan yang terbaik atasi masalah kencing manis, darah tinggi, jantung, stroke, saraf, kulit juga kesuburan. Dan banyak lagi keistimewaan Vivix untuk anda. Tahukan anda..? Jika anda amalkan pengambilan Vivix, anda akan terlihat muda 25 tahun dari usia. Sungguh menakjubkan. Jangan lewatkan untuk mendapatkan Vivix hari ini. Dengan tawaran istimewa. Beli 2 botol vivix akan mendapatkan keahlian percuma dan juga hadiah beg laptop dan juga buku. Termasuk cash back untuk anda di bulan hadapan. Sangat berbaloi-baloi bukan..?

1451187585198
Promo Vivix

 

Jadi jangan anda lewatkan kesempatan untuk mendapatkan harga promosi kali ini. Sangat berbaloi-baloi untuk anda dapatkan. Anda boleh terus mendapatkannya disini dengan klik sahaja link dibawah dan kami akan uruskan penghantaran untuk anda. Sangat menjimatkan masa anda.

Dan bagi anda yang suka dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di area Batangkali, Rasa, Kuala Kubu Bharu, Bukit beruntung, Ulu yam, Gohtong jaya dan Genting Highland. Pesanan anda akan kami hantar terus ke alamat yang anda berikan, sangat mudah dan menjimatkan masa anda. Juga barang akan cepat anda dapatkan. Hubungi nombor talian yang berada di bawah ini untuk rujukan anda.

Beli sekarang Set Twins Collagen Powder

Beli sekarang Set buy 6 free 1 Collagen Powder

Beli sekarang Set Twins Lecithin

Beli sekarang Set buy 6 Free 1 Lecithin

Beli sekarang Twins Pek Vivix

 

Nak join ahli Shaklee

Nak side buat Side Income

 

Untuk info dan maklumat lanjut, hubungi Pn. NILA di sms atau whatsapp 0176281787

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam