Semua Tentang Shaklee, sistem imun badan

Vivix Formula Yang Ekslusif Dengan Penyelesaian Yang Hebat

Tahukah anda apa itu Vivix, mungkin ramai juga yang dah tahu tentang kehebatan Vivix dalam menangani masalah kesihatan. Vivix melambatkan penuaan pada tahap selular. Penyelidikan canggih sejagat untuk menentang penuaan selular dan perkongsian penyelidikan bertahun-tahun dengan saintis terkemuka telah menghasilkan Vivix . Penemuan saintifik yang hebat dari Shaklee. Hanya Vivix yang mengandungi adunan fitonutrien proprietari, yang memanfaatkan kuasa anggur muscadine yang jarang ditemui dan resveratrol, menghasilkan ramuan yang 10 kali ganda lebih efektif dari hanya melambatkan mekanisme utama penuaan selular.

Vivix 10 kali ganda lebih hebat dari Resveratrol
Vivix 10 kali ganda lebih hebat dari Resveratrol

Diantara keistimewaan Vivix yang boleh anda dapatkan jika konsisten diamalkan setiap hari.

♢ merendahkan tekanan darah

♢ meningkatkan tahap tenaga

♢ meningkatkan daya seks

♢ memutihkn & mengurangkan pigmentasi

♢ mengurangkan kedut halus

♢ anti kanser

♢ merendahkan tahap kolesterol

♢ Menguatkan tulang

♢melambatkan penuaan

♢ mengurangkan artritis

♢ meningkatkan daya ingatan

♢ anti inflamsi

♢ menghalang kejadian tumor

♢menstabilkan perasaan

♢ mengawal selia estrogen

♢ anti depresi

♢mengurangkan bintik penuaan

♢ membantu glaukoma

♢ mengurangkan rambut beruban dan gugur

♢ melegakan alergi dan lelah

♢ memperbaiki mutasi sel

♢ membantu vasodilatasi

♢ menghalang alzheimer

♢ mencegah masalah prostat

♢ memperbaiki kualitas tidur

♢ mengawal selia kelikatan darah

 

Begitu banyak manfaat Vivix untuk kesihatan kita. Sebotol vivix boleh bantu anda merubah semuanya. Hidup dengan sihat dan jalani hidup anda dengan bahagia.

Diantara testimoni-testimoni pengguna Vivix yang perlu anda ketahui,

 

Vivix rawat diabetes
Vivix rawat diabetes
Vivix untuk perokok
Vivix atasi masalah ketagih rokok
Vivix atasi stroke
Vivix bantu pesakit stroke
Vivix atasi kayap
Vivix bantu atasi masalah kayap
vivix bantu atasi masalah buah pinggang
Vvix bantu atasi masalah buah pinggang
Vivix bantu atasi mild stroke
Vivix bantu atasi masalah mild stroke

Banyak lagi testimoni vivix yang lain yang kami dapatkan dari pengguna Vivix. Sememangnya Vivix sangat diperlukan oleh tubuh badan kita untuk menggantikan sel-sel yang rusak dan juga memulihkan kesihatan ke tahap yang lebih baik. Tak ada salahnya jika anda menyediakan sebotol Vivix dirumah untuk kesihatan anda dan seisi keluarga. Sebotol Vivix boleh tahan sebulan bagi anda yang sentiasa ingin menjaga kesihatan dan kecantikan.

Untuk anda yang tengah dalam rawatan, ada baiknya anda mengambil Vivix agar kesihatan anda cepat berangsur pulih.

Diantara ramuan semula jadi yang terdapat di dalam Vivix salah satunya adalah Muscadine Grape. Muscadine Grape adalah anggur yang hebat yang satu-satunya anggur di alam ini yang mempunyai lebih satu kromosom, yang mana ahli sains percaya mengukuhkan profil polyphenolnya dan berpotensi untuk memanfaatkannya bagi kesihatan. Ia juga mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrient yang tidak dijumpai di dalam anggur jenis lain dan telah menunjukkan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti virus dan anti-bakteria.

1446184533698

Selepas dikaji selidik tambahan, jenis anggur hebat yang palig mujarab ini dikenal pasti.Seterusnya kumpulan ini, bersama dengan ahli sains lain dari University Georgia, membangunkan satu proses ektraksi sejuk dan lembut untuk menjamin satu ekstrak yang bermutu tinggi dengan aktiviti biologi tertinggi seperti yang ditunjukkan dalam beberapa siri ujian makmal untuk anti penuaan. Untuk mencipta profil polyphenol yang kuat di dalam Vivix, ahli sains menggabungkan resveratrolyang lampautulen dengan ekstrak dari anggur yang hebat ini. Elderberry Eropah dan karet ungu. Campuran inilah yang bertanggung jawab dalam banyak tindakan unik anti-penuaan selluler vivix.

Jangan lewatkan untuk mendapatkan Vivix hari ini. Terutama sekali untuk mak ayah kita yang sudah bergeral lanjut usia. Vivix amat diperlukan oleh mereka untuk penjagaan kesihatan yang baik. Tentunya anda sendiri memerlukan Vivix ini.

beli sekarang juga

Anda boleh mendapatkan Vivix ini Disini, kami menyediakan penghantaran ke seluruh Malaysia dan juga Indonesia. Jika anda nak pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakannya di area kawasan Batangkali,Ulu yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala kubu bharu, Gohtong jaya dan Genting Highland. Barang yang anda pesan akan kami hantar terus ke tangan anda. Hubungi kami untuk info dan maklumat lanjut. Dan tentunya konsultasi percuma untuk anda.

 

hubungi kami disini untuk info dan maklumat lanjut.

Puan Nila , sms atau wassup 0176281787

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

9 Comments to “Vivix Formula Yang Ekslusif Dengan Penyelesaian Yang Hebat”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam