div id="fb-root">
Istimewa Vivix

Kulit Cantik Dan Nampak Awet Muda Tanpa Sengaja

Dalam kehidupan sehari-hari tentunya kita dapat alami macam-macam cabaran dan dugaan. Tak terkecuali kita alami penyakit. Dengan badan yang tak sihat, tentunya sangat mengganggu aktiviti keseharian kita. Dengan keadaan kehidupan dan amalan kita sehari-hari sedikit banyaknya menyebabkan kondisi tubuh badan menjadi tak sihat.  Pemakanan dan gaya hidup tentunya sangat berperan penting dalam kesihatan kita. Keadaan tubuh badan yang berpenyakit, tentunya kita akan mencari jalan keluar yang terbaik dan pastinya nak dengan biaya yang semampunya. Ramai dari kita yang mendapatkan perawatan modern dan harus berbelanja besar untuk mendapatkan rawatan terbaik. Tapi bagi yang tiada keuangan, rawatan alternatif yang murah menjadi pilihan. Walau bagaimana pun kita harus bijak memilih rawatan yang kita pilih agar kesihatan kita semakin membaik.

vivix untuk kulit cantik

Seperti kisah-kisah kebanyakan kawan-kawan dan sahabat. Mereka kebanyakan mengambil makanan tambahan yang tiada bahan kimia. Dan selamat untuk tubuh badan. Contohnya sahaja makcik ini adalah mak kepada kawan saya. Makcik ni alami akzema yang teruk sebelum ni. Kulit menjadi teruk dan sakit pada sendi-sendi. Anaknya iaitu kawan saya memberikan vivix setiap hari kepada makcik ni. Alhamdulillah keadaan makcik semakin hari semakin membaik dan kulit pun nampak cantik sekrang. Tiada lagi sakit sendi dan juga sakit lutut. Yang membuat kami terkejut adalah kulit makcik menjadi lebih anjal dan muda. Wajah makcik pon berseri. Nampak muda dari usianya.

vivix atasi masalah ekzema

Begitu istimewa sekali vivix untuk makcik ni, secara tak sengaja makcik menjadi cantik dan sihat. Kulit akibat ekzema pun sekarang dah kembali pulih. Begitu bagus khasiat Vivix untuk kesihatan kita. Vivix mengandungi bahan yang istimewa dan mengandungi antioksidan yang tinggi untuk melawan pelbagai serangan radikal bebas. Vivix mengandungi resveratrol. Resveratrol adalah kandungan yang terdapat dalam kampoun tumbuhan yang dipanggil sebagai polyphenols,kompaun ini mempunyai sifat yang sangat kuat dan kaya dengan antioksidan, melindungi tubuh dari kerosakan yang berkaitan dengan peningkatan risiko kanser dan serangan jantung. Anda lihat sendiri gambar dibawah ini, makcik yang berusia 57 tahun nampak macam umur 30an sahaja. Begitu kentara bukan hasilnya. Makcik ni baru amalkan 2 botol Vivix sahaja.

 

vivix bantu awet muda

 

Vivix terbukti 10kali ganda lebih bertenaga daripada resveratrol biasa. Tidak mengandungi alkohol,sebaliknya semulajadi tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan halal. satu hidangan vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti dalam 100 gelas wain merah. Vivix juga baik untuk memperbaiki daya tahan badan dan menggalakkan penuaan yang sihat. Jadi sangat sesuai bila anda memberikan Vivix ini kepada mak ayah kita, kerana khasiatnya bak sekali untuk tubuh badan kita. Mudah diminum dan responnya cepat sekaligus memberikan tenaga tambahan  yang membantu menguatkan badan. Dan tentunya membantu badan lebih awet muda.

Anda boleh mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami Pengedar Shaklee Batang Kali menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam