Istimewa Vivix

Pelbagai Testimoni Vivix Yang Mengejutkan Penggunanya

Sudah tak dinafikan lagi bahawa Vivix sangat mendapatkan tempat dihati penggunanya. Begitu banyak manfaat dan kelebihan Vivix yang untuk kesihatan dan kecantikan kita. Ramai pengguna Vivix yang berpuas hati dan jatuh cinta dengan kehebatan Vivix ini. Vivix mengandungi bahan yang natural dan tanpa bahan kimia. Vivix mengandungi Resveratrol yang mengandungi kandungan yang terdapat dalam kompaun tumbuhan yang dipanggil sebagai polyphenols. Kampoun ini mempunyai sifat yang sangat kuat dan kaya dengan antioksidan. Melindungi tubuh daripada kerosakan yang berkaitan dengan peningkatan risiko kanser dan serangan jantung. Resveratrol ini boleh dijumpai pada kulit anggur, kekacang dan buah berie.

 

Vivix membantu untuk kesihatan jantung

Resveratrol membantu untuk mengurangkan keradangan, mencegah oksidasi daripada LDL atau kolesterol jahat, menggelakkan daripada platlete darah melekat dan membentuk gumpalan/ darah beku yang menyebabkan serangan jantung.

vivix untuk pesakit jantung
testimoni Vivix untuk pesakit jantung

 

Vivix Anti Kanser

Resveratrol mampu menyekat sel kanser daripada merebak dan mencetuskan proses mematikan sel kanser (apoptosis).

Vivix bantu atasi kanser ovari
Vivix bantu atasi kanser ovari
testimoni pesakit kanser
testimoni pesakit kanser

 

Vivix Bantu Atasi Masalah Gout

Kajian di Havard Universiti mendapati kandungan Resveratrol yang dijumpai dalam grapes dan Japanese Knotweed (Polygonum Cuspidatum) sebagai antioksidan terbaik untuk meredakan paras asid urik dalam badan. Dan kedua bahan ini adalah bahan utama Vivix.

vivix atasi masalah gout

 

Vivix  Melawan Penyakit Kronik

Anggur muscadine mengandungi antioksidan yang tinggi dan phytokimia yang membantu untuk melindungi sel daripada kerosakan akibat serangan radikal bebas. Satu kajian yang diterbitkan dalam “Journal of Agricultural and Food Chemistry ” mendapati yang anggur muscadine adalah sumber terbaik ellagic acid. Ellagic acid mampu untuk menyekat penghasilan sel kanser.

testimoni vivix untuk kanser hati
Testimoni Vivix untuk kanser hati

 

testimoni vivix untuk hipertensi
Testimoni vivix untuk tekanan darah

 

vivix atasi kanser payudara
Testimoni Vivix untuk kanser payudara

 

Begitu banyak manfaat vivix untuk kesihatan kita. Amalan pengambilan Vivix setiap hari akan mengurangkan risiko penyakit kronik yang melanda anda. Pengambilan secara konsisten akan memberikan perbezaan kentara terhadap kesihatan anda. Dapatkan Vivix untuk anda dan juga orang tersayang. Lebih baik mencegah daripada mengobati. Jika anda sudah terpaksa mengobati, kita akan buat perawatan sebaiknya dengan mengambil Vivix ini. Vivix bukan ubat, tetapi ianya alternatif perawatan untuk kesihatan anda.

Anda boleh mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

2 Comments to “Pelbagai Testimoni Vivix Yang Mengejutkan Penggunanya”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam