div id="fb-root">
Istimewa Vivix

Vivix Bantu Sembuh Dan Keringkan Luka Dengan Cepat

Setiap kita pastinya selalu alami luka. Luka terjatuh, luka pembedahan, luka kerana kemalangan atau pun luka kerana lainnya. Kadang luka ada yang sembuh dan kering dengan cepat dan ada juga yang lambat. Luka cepat sembuh juga ada faktor pemakanan dan juga perawatan yang menjadi penyebabnya. Contohnya sahaja luka kerana pembedahan, perlukan ketelitian dan juga perawatan yang agak khusus. Seperti luka terjatuh pada kanak-kanak selalu cepat saja keringnya. Ada juga luka yang terjadi pada tempat yang selalu aktif macam luka di lutut akan memakan masa yang lama kerana pergerakan yang selalu kita lakukan.

Pada ibu yang baru sahaja melahirkan baik yang normal mahupun secara pembedahan, juga mengalami luka yang harus dirawat dengan teliti agar tidak terjadi jangkitan kuman mahupun yang lainnya. Agar luka cepat baik dan cepat sembuh anda juga harus memakan makanan yang tak membuat luka gatal dan lambat kering. Banyakkan mengambil makanan yang berzat dan memulihkan tenaga. Pengambilan makanan tambahan pun penting. Anda disarankan mengambil makanan tambahan yang tinggi antioksidan dan vitamin C. Anda juga boleh mengambil Zinc juga.

luka cepat sembuh

Vivix salah satu makanan tambahan yang sangat tinggi antioksidannya. Vivix merupakan ramuan botani yang mengandungi 4 bahan utama yang sangat baik untuk mempercepatkan luka sembuh dan kering. Vivix juga mengandungi resveratrol yang tinggi antioksidan yang melindungi tubuh daripada kerosakan dan merupakan anti radang. Sangat sesuai sekali menangani masalah luka agar cepat kering dan sembuh.

 

lukapembedahan cepat sembuh dengan vivix
luka cepat sembuh dengan vivix

 

Antara perkara paling penting yang mesti di fahami tentang tindakan vivix  iaitu meningkatkan keupayaan sel. Jadi bagaimana vivix meningkatkan keupayaan sel? setiap sel ada mitochondria. Perumpamaannya ialah seperti enjin bagi sebuah kereta. lagi powerful engin tu, lagi power lah kereta tersebut. Macam tu juga dengan sel badan kita. jika ada banyak mitochondria, lagi powerful sel tersebut. Semakin kita tua, mitochondria dalam sel semakin merosot, jadi vivix bertindak sebagai anti penuaan dengan meningkatkan mitochondria ini. Jadi jangan lewatkan mengambil Vivix untuk kesihatan anda.

Vivix antioksidan tinggi

 

Anda boleh mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami Pengedar Shaklee Batang Kali menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam