Sihat Bertenaga

Keluarga Sihat Dengan Vitamin Shaklee

Agar kesihatan tetap terjaga dan bertenaga sepanjang hari, kami sekeluarga mengamalkan vitamin shaklee seperti yang anda nampak di gambar. Namanya dah jual mestilah kami mengamalkan produknya juga kan? Kalau dah guna sendiri kan senang je nak terangkan kepada customer apa kesan dan manfaatnya bagi tubuh badan kita.

produk kesihatan seisi keluarga
Set sekeluarga

Anak-anak saya mengambil meal shakes, Chewable Vita C Plus dan Omega Guard. Mereka sangat suka 3 serangkai ni. Omega guard kaya dengan DHA dan baik untuk perkembangan otak simanja. Juga bagus untuk kesihatan jantung mereka, macam anak-anak saya kalau terkena batuk atau selsema, saya akan bagi Omega Guard ni sahaja, alhamdulillah batuk dan selsema cepat reda. Meal shakes dan Chewable Vita C Plus bagus untuk selera makan mereka, atasi sembelit dan juga kaya dengan multivitamin. Set kanak-kanak ini bantu kanak-kanak untuk melawan pelbagai jangkitan dan penyakit. Macam Rania dan Aira memang suka ambik set ini. Macam kanak-kanak yang tak suka sayur tu, berilah set ini in sha Allah nutrisi mereka akan mencukupi.

meal shakes atasi sembelit
Meal shakes

Saya dan suami berkongsi ambik Vivix dan juga vitamin seperti Vita C Plus, Vitalea, B complex, Pepperminth, Ostematrix. Macam Dtx complex tu suami je ambik, Dtx complex ni bagus untuk detoksifikasi. Bagi anda yang rasa-rasa masalah dalam badan macam pembuangan tak lancar ataupun perut buncit ada baiknya ambik juga Dtx complex ni. Kalau saya memang suka ambik 3 serangkai Vita C Plus, B Complex dan Vitalea. Juga Esp, Ostematrix dan Vivix. Badan sentiasa bertenaga dan susu badan meriah, maklumlah saya kan menyusu badan jadi perlukan banyak nutrisi dan juga zat agar penyusuan berjalan lancar.

1446536918780
Stok kesayangan

Macam peperminth tu kalau badan terasa sebu dan banyak angin, saya atau pun suami selalu ambik 3 biji terus masukan dalam segelas air suam, lepas tu minum. Selepas tu badan akan rasa sedap dan ringan je. Peperminth ni bantu keluarkan angin dan rasa tak sedap di perut. Anda yang selalu alami masalah ni, cubalah peperminth ya.

Last sekali Vivix, memang vitamin paling disukai kami suami isteri. Bagaimana tak nya, Vivix ni bagi kita rasa lain dan sentiasa bertenaga. Wajah berseri dan ceria. Dalaman tu hanya orang yang pernah cuba je yang tahu. Memang terbaik kesan nya untuk dalaman. Vivix ni bantu juga kalau anda ada masalah kencing manis, darah tinggi, gout, vertigo, jantung, masalah kesuburan dan juga ketagih merokok. Memang bagus amalkan Vivix. Saya dan suami kongsi je sebotol vivix ni, hihihi..dah habis boleh order lagikan? janji kesihatan kita terjaga.

vivix tonik ajaib
vivix

Eh panjang pulak tertulis ni, hehehe takpe la kan sekali share je ni untuk anda semua, mana tahu anda nak mulai ambik vitamin shaklee juga kan? Dengan kita mengambil makanan tambahan ni, mudah-mudahan kita boleh mencukupkan nutrisi yang kurang dalam badan kita. Ye la makanan yang kita ambik setiap hari belum tentu cukup kandungan nutrisinya kan, ditambah lagi dengan banyak bahan pengawet dan juga bahan kimia. Jadi penting untuk kita bekalkan diri kita dengan vitamin agar sentiasa sihat dan bertenaga.

Anda boleh mendapatkan Vivix disini.

Anda boleh mendapatkan Set Kanak-kanak disini. Dan Set Ibu Menyusui disini. Set Suami Isteri Bertenaga disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami Pengedar Shaklee Batang Kali menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam