Kurus Menawan Tanpa Lemak Jahat

Kurus Sihat Bergaya Dengan Omega Guard Tambahan Kulit Tercantik Pulak

Mesti ramai diantara kita yang nak kulit cantik dan berat badan ideal kan? Tapi apakah ada produk yang sedemikian yang ada manfaat sekaligus boleh kurus dengan kulit yang cantik sekali? Jawabannya tentu ada. Jom kita kenali lebih jauh lagi apa produk yang boleh bantu kita kurus sihat tanpa kolesterol jahat dan satu masa boleh bantu dalam kesihatan kulit juga.

makan-sihat-untuk-badan-ideal
gaya hidup sihat dan seimbang

Tentu ramai yang belum mengetahui Omega Guard Shaklee. Omega Guard Shaklee adalah minyak ikan yang dihasilkan melalui 3 peringkat penyulingan hingga dapat minyak ikan yang tulen. Dan bukannya bercampur dengan toksik ataupun bahan lainnya. Omega Guard berfungsi membakar lemak. Omega guard terkandung hormon leptin. Hormon leptin jika tinggi akan menyebabkan anda rasa kenyang. Tetapi dalam masa yang sama anda akan rasa haus. Jadi bila anda ambil Omega Guard, sebaiknya anda minum air yang mencukupi.

Omega Guard bantu kawal kolesterol dan boleh tingkatkan lemak baik dalam tubuh badan kita, dan pada masa yang sama akan buang lemak jahat yang tentunya boleh meningkatkan kadar kolesterol jahat dalam badan kita. Omega guard sangat baik untuk kesihatan jantung dan juga kuatkan minda kita.

omega-guard
Omega Guard Shaklee

Omega guard baik untuk sesiapa sahaja yang nak berdiet dan nak turunkan berat badan. Omega Guard amat istimewa bagi anda kerana membamtu mengawal rasa lapar, membantu turunkan berat badan, tingkatkan metabolisme, halang pembentukkan lemak dan kawal selera makan.

Anda yang berniat nak turunkan berat badan, memang baik ambik Omega Guard ini sebagai amalan harian. Produk yang natural tanpa bahan kimia dan selamat untuk anda amalkan. Anda tak perlu risau dengan ketulenannya kerana ianya sudah melalui kajian dan juga ujian oleh para saintis dunia dan memang pakar didalam bidangnya.

omega-guard
minyak ikan berkhasiat

Berikut ini adalah beberapa Testimoni Pengguna Omega Guard yang telah berpuas hati dengan amalan Omega Guard setiap hari.

Testimoni 1.
Dengan Omega Guard bersama Alfalfa makan seminggu dapatkan turunkan berat badan sebanyak 1.5 kg. Siapa nak bagikan.
testimoni-omega-guard-kurus-dlm-seminggu
Turun berat badan dalam seminggu dengan Omega Guard dan Alfalfa
Testimoni 2.
Saya jatuh cinta dengan Omega Guard. Niat nak cuba Omega Guard untuk kesihatan tapi tak sangka Omega Guard membantu turunkan berat badan saya sebanyak 8 kg dalam sebulan. Memang terbaiklah Omega Guard. Orang sekeliling banyak tegur saya dah kurus. Memang banyak inchi loss. Baju lama yang dulu tak muat sangat sekarang dah boleh pakai balik. Seluar pulak kalau tak tak pakai tali pinggang habis terlondeh-londeh kalau jalan.  Terpaksa beli seluar baru yang bersaiz lebih kecil. Anda yang nak turunkan berat badan, cubalah Omega Guard Shaklee memang terbaik.

testimoni-omega-guard-untuk-kuruskan-badan

Testimoni 3.
Nad beri nenek omega guard dah sebulan lebih kalau tak silap. Sebab sekarang dah botol kedua. Asalnya sebab nak turunkan kolesterol nenek. Lagipun Omega Guard bagus untuk sendi dan mata. Sesuai launtuk orang tua kan. Kata nenek ada penurunan kolesterol, walaupun sikit sebab kadang-kadang nenek lupa nak makan. Tapi alhamdulillah bukan 1 manfaat je nenek dapat. Semoga nenekki semakin sihat hendaknya.

testimoni-omega-guard-untuk-turunkan-kolesterol-jahat

Testimoni 4.
Suami kakak ni dulu berat badan mencecah 110 kg dan kerana amalkan Omega Guard setiap hari. Sekarang berat badan suaminya sudah turun ke paras 95 kg. Alhamdulillah suaminya sekarang sudah semakin sihat dan tak susah lagi beraktifitas.

testimoni-omega-guard-kurus-kan-badan

Begitu banyak manfaat yang diberikan Omega Guard kepada penggunanya. Bukan setakat turun berat badan sahaja tetapi ianya juga memberikan manfaat lain seperti jantung yang sihat, kulit yang cantik dan juga bebas kolesterol jahat. Kesihatan sendi dan juga mata pun semakin membaik.

Anda yang berhadapan dengan masalah berat badan dan juga kolesterol tinggi, jangan pernah lewatkan untuk mengamalkan Omega Guard untuk rawatan. Tentunya dengan tetap menjaga pemakanan dan juga hidup dengan seimbang serta mengamalkan senaman setiap hari. Anda harus juga memperhatikan cara hidup sehari-hari agar sentiasa terhindar daripada gaya hidup yang tak sihat. Elakkan daripada merokok dan juga meminum minuman keras. Jangan sampai anda sia-siakan kesempatan untuk sihat dari sekarang. Cara yang mudah dan selamat tanpa bahan kimia dan juga berkesan untuk kesihatan anda.

Anda boleh mendapatkan Omega Guard disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Omega Guard

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami Pengedar Shaklee Batang Kali menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda.

Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam