Istimewa Vivix

Paru Paru Berair Kembali Normal Dengan 1 Sudu Sirap Ajaib Setiap Hari

Ramai yang agak runsing dengan masalah serta pengobatan paru-paru berair ini. paru-paru berair bukannya penyakit yang sepele dan memerlukan rawatan yang teratur dan berterusan untuk jangka masa yang lama. Penyakit paru-paru berair ini merupakan masalah kesihatan yang biasa disebut pneumonia.

pneumonia-kes

Pneumonia ialah radang paru-paru. Ianya muncul disaat mengalami infeksi saluran pernafasan, ianya juga disebabkan oleh bakteria, kulat dan virus, terutama sekali virus influenza yang dapat melemahkan sistem imun tubuh badan kita.

Penyakit ini biasa dialami oleh kanak-kanak dan juga orang sudah tua. Penyakit ini biasa menjadi penyakit yang ringan jika kita segera berintdak dengan merawat dan mengubatinya dengan baik. Sebaliknya jika dibiarkan ianya akan sangat berbahaya dan boleh mengundang maut.

atasi-masalah-paru-paru-berair

Diantara gejala yang kita dapat lihat kepada pesakit yang alami paru-paru berair iaitu:

  • Demam

Biasanya gajala yang nampak iaitu seperti demam menggigil dan juga kesejukan.

  • Sesak nafas

Nafas akan menjadi sesak dan kencang, kesulitan bernafas akan lebih teruk daripada sebelumnya.

  • Batuk yang disertai kahak

Pesakit akan batuk dan mengeluarkan kahak dan kahak yang dikeluarkan berbeza dengan kahak orang yang batuk biasa. Biasa kahak akan lebih kental.

  • Dada terasa sakit ketika batuk.

Dada akan tersa sakit jika sedang menghirup udara. Dan akan terasa lebihs akit jika disertai dengan batuk.

  • Sering merasa letih

Pesakit akan cenderung lebih merasa keletihan.

 

Apabila anda alami gejala yang disebutkan. ada baiknya anda memeriksakan diri ke doktor untuk mendapatkan rawatan lanjut.

vivix-antioksidan-tinggi-dan-berkualiti
vivix

Selain medapatkan rawatan doktor di hospital, anda juga boleh berikhtiar dengan mengamalkan vivix sebagai makanan tambahan anda setiap hari. Didalam kandungan Vivix ada Purple carrot yang baik untuk membantu atasi masalah paru-paru berair ini. kerana purple carrot kaya dengan anthocyanins yang sangat membantu mengurangkan keradangan kerana ianya bersifat anti radang.

Warna ungu pada obak ungu atau purple carrot adalah disebabkan kampoun antioksidan yang dikenali sebagai anhtocyanin. Antioksidan berfungsi untuk melawan serangan radikal bebas yang menyebabkan kerosakan sel secara kekal dan penyakit kronik seperti kanser, serangan jantung, kolesterol jahat tinggi, dan juga penyakit yang berhubungan dengan pernafasan.

Ada baiknya anda mencuba untuk mengatasi masalah paru-paru berair ini dengan amalan Vivix setiap hari. Diantara ramuan semula jadi yang terdapat di dalam Vivix juga salah satunya adalah Muscadine Grape. Muscadine Grape adalah anggur yang hebat yang satu-satunya anggur di alam ini yang mempunyai lebih satu kromosom, yang mana ahli sains percaya mengukuhkan profil polyphenolnya dan berpotensi untuk memanfaatkannya bagi kesihatan. Ia juga mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrient yang tidak dijumpai di dalam anggur jenis lain dan telah menunjukkan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti virus dan anti-bakteria.

Testimoni Pengguna Vivix untuk atasi masalah Paru-Paru berair.
Sebelum ni doktor x-ray paru-paru dan buat check seluruh badan dan suami kena tahan wad 1 minggu pada bulan 6. Doktor cakap kena tebukuntuk keluarkan air. Nur berkeras tak bagi suami ditebuk. Doktor pesan awal-awaltebuk ada risiko tak tebuk pun risiko. Tujuan tebuk hanya meredakan dan mengeluarkan air sahaja bukan sembuh.
Nur tetap dengan keputusan nur tak bagi doktor tebuk. Dah paru-paru berair bermacamlah disuspeknya masalah buah pinggang, jantung, darah tinggi, kencing manis pun ada. Makan Vivix habis 1 botol lepas tu berhenti pertengahan bulan 7. Pada bulan 8,9 10 tak makan apa-apa dan tak ambik Vivix.
Pada awal bulan 11 makan semula Vivix + Omega Guard sebab suami lelah sakit sesak nafas. Alhamdulillah tak sangka tadi check semua report clear. Subahanallah sampai minta doktor check betul-betul takut tersalah tengok kan. Doktor kata dah tak ada apa-apa. Air dalam paru-paru pun dah tak ada dan NORMAL semua. Kuman dalam paru-paru juga tak ada darah, air kencing semua clear.
testimoni-vivix-untuk-paru-paru-berair
Testimoni Vivix untuk paru-paru berair

Anda tak perlu risau tentang dimana harus mendapatkan Vivix, anda boleh terus menghubungi kami untuk dapatkannya. Kami menyediakan pengkhidmatan Cash On Delivery (COD) kepada anda. Anda akan dapatkan terus Vivix daripada kami beserta maklumat lanjut dan konsultasi terbaik untuk anda. Pengkhidmatan Cod kami di kawasan area Batangkali, Rasa, Kuala Kubu Bharu, Bukit Beruntung dan juga area Genting Highland sekitarnya. Jangan segan dan malu untuk menghubungi kami. Kami akan segera membantu anda.

Atau Anda juga boleh terus membuat belian secara online dan mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam