Petua Dan Tips

Petua Atasi Terkena Percikan Minyak Panas Semasa Memasak Di Dapur

Masa memasak didapur pastinya kita tak lepas daripada hal yang kita tak inginkan. Contohnya sahaja terkena percikan minyak panas ketika menggoreng. Menggoreng ikan, daging, ayam, kacang  mahupun lainnya.

petua-terkena-percikan-minyak-panas

Seperti saya jika menggoreng ikan, akan sedikit takut di karenakan kadang kala minyak akan meletup dan ada kalanya kita terkena percikkan minyak. Rasa sangat pedih dan panas. Saya teringat ada cream herbal blend dan sapu cream tersebut ke area yang terkena percikan minyak tu untuk legakan sakit Tak sangka ianya berkesan.

Seterusnya Saya sediakan Cream Herbal Blend ni didapur untuk bertindak cepat bila terkena minyak terus sapu di area yang terkena percikan. Nampak macam sepele sahaja tapi memang ianya berkesan. Anda boleh cuba petua ini untuk diamalkan sekiranya anda terkena percikan minyak.

cream-herbal-blend-banyak-manfaat
cream herbal blend

Cream ni pun tiada bahan kimia dan selamat untuk anda gunakan. Harganya murah dan senang di dapatkan.

Jangan lupa untuk stand bye setiub cream herbal blend ni di dapur anda.

Selain boleh untuk disapukan di area badan yang terkena percikan minyak, creaam ini juga boleh digunakan untuk atasi masalah ruam lampin, ruam susu, gatal-gatal, dan juga masalah kulit seperti ekzema dan juga elakkan kita daripada gigitan nyamuk. Boleh digunakan dari baby smapai orang dewasa. Memang banyak manfaatnya.

Anda boleh mendapatkan Cream Herbal Blend disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Cream Herbal Blend

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam