Ibu berpantang

Cara Mengubati Luka Bersalin Cepat Kering Dan Sembuh Luar Dalam

Ibu selepas bersalin tentunya bimbang dan risau dengan keadaan luka yang dialami semasa bersalin. Bagi ibu yang bersalin normal, biasanya hanya mengalami luka koyakan sedikit sahaja. Ada juga sebahagian kes ibu yang bersalin tidak mengalami sedikit pun luka kerana bersalin. Dalam  sebahagian kes yang lain ada juga ibu yang alami koyakan amat besar dan perlu dijahit dengan banyak.

Ibu bersalin dengan pembedahan

Macam-macam kes ibu semasa bersalin kan? Bagi ibu yang bersalin secera pembedahan pulak harus menitikberatkan kesihatan agar luka pada bahagian pembedahan segera kering dan sembuh. Kalau zaman dahulu, mak nenek kita selalu gunakan minyak gamat ataupun pati gamat untuk menyembuhkan luka. Juga dengan cara-cara traditional lainnya.

Zaman sekarang, ibu-ibu telah pun banyak mengamlkan cara berpantang modern dan juga mengambil langkah penjagaan yang lebih senang. Salah satunya apabila selepas bersalin mereka mengamalkan set berpantang modern seperti Set Berpantang Shaklee. Set ini ramai diamalkan oleh ibu-ibu sekarang, kerana khasiat yang bagus dan juga selamat diamalkan.

Set Berpantang Shaklee

Kembali kepada penyembuhan luka ibu bersalin tadi, tentunya ibu akan risau kalau luka yang dialami lambat sembuh dan menimbulkan banyak masalah. Salah satu contoh misalnya  alami jangkitan. Pemakanan dan juga pengambilan makanan tambahan ketika berpantang amatlah perlu agar ibu cepat pulih seperti sediakala.

Banyak hal yang boleh dilakukan ibu agar luka cepat sembuh, salah satu contoh mengamalkan cara traditional. Akan tetapi cara tersebut agar sukar dilakukan jika ibu berpantang susah nak mendapatkan bahan tersebut. Sekarang sudah ada jalan yang terbaik untuk anda dapat atasi masalah luka lambat kering ini. Anda boleh mengamalkan Vivix sebagai makanan tambahan yang baik untuk mengatasi masalah luka agar cepat kering luar dan dalam. Selain itu Vivix juga membantu anda untuk lebih bertenaga dan juga banyakkan air susu ibu juga.

Vivix Formula terbaik

Kandungan Vivix yang istimewa dan juga tiada bahan kimia, ianya ramuan yang berkhasiat untuk kesihatan dan juga kecantikan. Vivix mengandungi anggur muscadine yang sangat tinggi kandungan antioksidannya. Juga membantu tubuh badan kita untuk melawan serangan radikal bebas dan pelbagai jangkitan penyakit. Vivix mengandungi resveratrol yang 14 kali ganda lebih baik dan berkuasa daripada resveratrol biasa.

Vivix juga mengandungi Elderberry, yang mengandungi flavonoids, yang mempunyai ciri antioksidan yang kuat, dengan demikian mengukuhkan sistem imun melawan jangkitan virus dan bakteria. Pada masa yang sama, Elderberry adalah sangat kaya dengan sebatian yang dikenali sebagai anthocyanin, yang memberi kesan anti-radang.

Kandungan Vivix

Vivix juga membantu meningkatkan sistem imun tubuh badan kita. Dan mempercepatkan luka cepat sembuh. Selain itu juga Vivix membantu ibu untuk elak meroyan. Semakin ramai ibu-ibu mengamalkan Vivix untuk mereka selama berpantang kerana khasiat yang luar biasa.

Testimoni Pengguna Vivix semasa Berpantang

Testimoni 1.

Shaklee effect saya makan Vivix masa dalam pantang, luka jahit banyak sangat. Sampai nak duduk pun sakit, menangis nak duduk, nak jalan apalagi. 3 hari makan Vivix terus hilang sakit.
Testimoni pengguna Vivix semasa berpantang

Testimoni 2.

Saya ambil Vivix masa berpantang, bersalin czer, hari ini dah 40 hari. Hari kedua sudah ambil Vivix, memang luar biasa, boleh bangun dan terus jalan. Hari kelima dah rasa sangat sihat. Pergi klinik pun laju ja jalan. Ibu-ibu czer lain pun hairan. Anak langsung tiada jaundis. Ini perbezaan saya ambil Vivix untuk anak ke 6 dan memang beza dengan anak-anak lain yang tak ambik Vivix. Sehari 4 sudu Vivix saya ambil, 3 botol habis dalam 40 hari, Bulan ini promosi memang melompat happy.
Luka cepat sembuh dengan amalan Vivix

Testimoni 3.

Masa pantang haritu, saya diduga dengan luka pada miss B dan terdapat nanah yang bila dah pecah, pelu buat minor surgery dengan segera. Disebabkan dah bengkak dan pecah, doktor kata tak mahu kuman merebak dan tak mahu terjangkit pada baby. Tapi alhamdulillah, saya amalkan set pantang YES Pack dan up kan pengambilan Zinc complex dan Garlic Complex, Lecithin untuk bantu bengkak dan susu tersumbat. Esp pun ambil sebab nurse advice suruh ambil proteim untuk kesembuhan segera luka. Sebenarnya nurse yang cuci luka untuk 2 minggu setiap hari tu pun sangat takjub bila tengok luka cepat sembuh dan bertangkup.  Kuasa Allah kan, sebabnya masa cuci tu susu bertakung kat kawasan luka dan luka tersebut tidak berjahit.  Pada daging luka, dengan izin Allah apabila disapu Vivix, nampak cepat kering dan berangsur sembuh lebih pantas.
luka pembedahan cepat sembuh

Testimoni 4.

Consume Vivix dalam pantang, milk booster yang super. Badan bertenaga extra. Alhamdulillah ramai tegur nampak sihat walaupun masih dalam waktu berpantang.
Berpantang dengan Vivix susu badan meriah

Anda boleh mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

5 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam