Istimewa Vivix

Harga Sebotol Vivix Shaklee

Tentunya anda sudah tak hairan lagi dengan keberadaan Vivix di pasaran sekarang ini. Begitu ramai pengguna Vivix  dan diantara mereka sanggup untuk membeli Vivix walaupun dengan harga yang agak lumayan mahal. Vivix begitu berkesan dan tak hairan lah penggunanya sanggup untuk mendapatkannya.

Vivix formula yang menakjubkan

Berapakah harga Vivix sebotol? harga Vivix kalau dibandingkan dengan khasiatnya memang tiada bandingannya. Sebotol Vivix hanya RM475 sahaja. Apalah arti sebotol Vivix dengan kesihatan anda kan? ramai pengguna Vivix yang tak kisah dengan harga Vivix ini. Rata-rata mereka hanya ingin kesihatan dan kecantikan, jadi mereka tidak kisah sangat dengan harga yang agak lumayan mahal ini. Tapi kalau diikutkan dengan khasiat dan kesan Vivix ini, harga RM475 tu tidak la mahal. Bahkan ada produk dipasaran yang lebih mahal daripada harga ini.

Ramai kesan yang baik yang diterima oleh pengguna Vivix. Setakat ini semua berpuas hati dengan keberkesanan Vivix. Produk yang berkualiti tentunya menjadi tempat yang istimewa di hati penggunanya. Akan tetapi kalau anda ingin harga yang lebih murah, anda boleh membeli Twins Pek Vivix.

Vivix minuman semasa pendakian kami

Bila anda beli 2 botol sekaligus, ia akan jadi lebih murah harganya. Anda juga akan dapatkan secara automatik keahlian dan juga cash back untuk bulan hadapan. Tambahan anda akan mendapatkan beg laptop dan buku secara percuma. Jadi kalau anda nak harga yang lebih murah, anda boleh membeli 2 botol Vivix sekaligus. Masa hadapan anda akan dapat harga ahli yang jauh lebih murah. Belian 2 botol ianya sangat murah daripada belian sebotol. Dengan harga RM 805.60 shaja anda akan dapat 2 botol Vivix dan juga percuma keahlian serta cash back dan beg laptop dan buku secara percuma. Memang berbaloi-baloi untuk anda.

Jadi apa salahnya anda beli Vivix dengan Twins pek, ianya kan lebih menjimatkan wang anda. Jangan segan untuk menghubungi kami untuk buat belian dan dapatkan info dan maklumat lanjut tentang Vivix. 

Beli Twins Pek Vivix dapat Free membership

Apa kata Pengguna Vivix, Adakah Vivix mahal ?

Dulu tak pernah langsung terpikir nak guna Vivix, sebab tengok harga dia mak mahalnye, tapi cuba juga masa promo dan bila dah cuba berbaloi, dan tak mahalpun sebenarnya. ~Pn Mel ~
harga vivix berbaloi
Vivix sedap, mula-mula ambik dulu ambik malam. Lepas 3 hari konsisten, bertenga sampai boleh stay up. Lepas tu masa berpantang anak ketiga cuba ambik Vivix. Kurang dari 10 hari luka dah baik. Jalan dan duduk dah tak ngilu lagi.  Kulit pun nampak lebih berseri, tak pucat macam orang lain yang berpantang. Wajib cuba dan rasa sendiri Vivix. Terbayang-bayang rasa masam-masam kelat manis dia tu. ~Pn Leha~

Selepas memberi pada mak yang diabetes tahap doktor sarankan cucuk insulin dirumah dan sebotol nampak kesan kentara  dari 17-5 sahaja makanya apakah makna wang jika dibandingkan dengan pengorbanan yang diberikan mak selama ini. Pn Fazillah berikan Vivix kepada maknya sampai akhirnya diabetes maknya pun turun.

Mula-mula rasa Vivix memang mahal, dekat RM 500 tu. Tapi sekarang entah kenapa rasa murah, relax je keluar duit beli. Mungkin sebab khasiat dia terbaik dari sakit kena makan ubat hospital lagi tak sanggup. ~Pn Ila~

Anda boleh juga mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian. Hubungi kami di talian dibawah ini untuk pertolongan belian mahupun info dan maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

Pn. Nila/ En. Firdaus

SID PRO Anda ( ID 1125663)

SMS/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Gombak, Batu Caves, Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam