Promosi Bulan Ini

Dapatkan Vivix Dengan harga Murah Sekarang Juga

Tak terasa dah setengah bulan berlalu di bulan Januari 2017 ini. Tak lupa juga kaknil ingatkan bahawa promosi Vivix pun semakin hampir dengan penghujungnya. Jangan sampai anda terlupa ada harga promosi bulan ini untuk produk Vivix kesayangan bersama.

vivix

Jarang-jarang juga kita dapatkan kesempatan untuk mendapatkan Vivix harga special. Jadi selagi ada harga promosi ini, jangan sampai anda lewatkan. Anda boleh dapatkan harga Vivix termurah dengan pembelian Set Buy 6 Free 1 dan juga buy 2 less 5%. Sangat berbaloi-baloi untuk anda dapatkan. Juga ada bonus cash untuk anda pada bulan hadapan. Tak lupa juga anda akan mendapatkan percuma membership setiap belian.

Vivix sangat istimewa kerana mengandungi ramuan botanik yang amat bermanfaat untuk kesihatan kita. Selain dapat menyihatkan, Vivix juga bantu mencantikkan kulit kita dan menjadikan kita nampak lebih muda dari usia. Memang beruntung mereka yang mengamalkan Vivix ni setiap hari.

Anggur muscadine salah satu kandungan Vivix

Vivix kaya dengan antioksidan dan juga anti aging. Mencegah penuaan dini dan juga membantu dalam melawan serangan radikal bebas dan pelbagai jangkitan penyakit. Sangat sesuai untuk amalan harian dan juga membantu memgatasi dan mengurangkan kesakitan akibat sakit kronik.

Jadi jangan berlengah lagi, hubungi kaknil untuk dapatkan vivix anda hari ini. Selagi stok masih ada. Anda tahu kan vivix kesukaan ramai dan bulan ini bulan promosi Vivix, jadi tidak mustahil Vivix boleh bila -bila masa sahaja kehabisan stok. Jadi sebelum itu terjadi, cepat-cepat dapatkan Vivix ya.

Promosi Vivix Beli 6 percuma 1 dan beli 2 less 5%

Anda boleh terus menghubungi KakNil untuk info dan maklumat lanjut. In sha Allah konsultasi terbaik untuk anda. Anda boleh dapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Twins Vivix Percuma Membership

Belian secara online guna kad Kredit/Debit->>Klik Sini Saya Nak Beli Vivix 6 Botol Percuma 1 & Free Membership

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian. Hubungi kami di talian dibawah ini untuk pertolongan belian mahupun info dan maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

Pn. Nila/ En. Firdaus

SID PRO Anda ( ID 1125663)

SMS/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Gombak, Batu Caves, Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam