Istimewa Vivix

Resveratrol Yang Terkandung Dalam Vivix Bagus Untuk Kuatkan Memori

Ramai yang tahu bahawa Vivix mengandungi resveratrol. Apa tu resveratrol? Apakah Resveratrol sangat baik? Resveratrol adalah komponen utama dalam Vivix, cecair ajaib kesayangan ramai dalam Shaklee. Resveratrol adalah bahan kimia yang melindungi anggur muscadine daripada serangan bakteria, kulat serangga, cuaca yang teruk dan lain-lainnya. Dengan kata lain. resveratrol yang membantu anggur muscadine menjadi tahan lasak.

Istimewa Vivix

Mahal ke Vivix? sudah tentu sepadan dengan nilainya. Kalau orang offer kat kita emas 1 gram harga RM5, berani tak nak terima? Entah-entah benda apa lah kan? Macam tu lah juga benda-benda penuh kebaikan dari alam semulajadi ciptaan Allah Swt seperti Vivix ini. Nak buat Vivix ni bukannya senang, bukan boleh blend anggur masuk botol macam tu sahaja. Anggur dia pun anggur muscadine, bukan seperti anggur yang biasa kita makan selalu.

Anggur muscadine ni istimewa kerana ada lebih 1 kromosom dan tak sama dengan anggur yang lainnya. Size nya pun agak berbeza sebesar bola golf. Kalau kita saja-saja cari anggur muscadine ni memang susah nak dapat kat Malaysia ni. Sebiji anggur muscadine pun harga nya dekat rm 100. Mahal kan? Ya patut mahal sebab anggur ni berkhasiat dan berkualiti tinggi. Anggur Muscadine juga mempunyai 6 kali kandungan resveratrol berbandingan dengan anggur biasa.

Vivix istimewa untuk kesihatan dan kecantikan

Anggur muscadine kaya dengan polyphenols terutamnya flavonoids. Flavonoids mengandungi proanthocyanidins dan anthocyanin dan phytoalexins yang berfungsi sebagai antioksidan yang kuat, antikanser, mencegah penyakit jantung dan meningkatkan sistem imun dan elakkan nyanyuk.

Cakap tentang memori (ingatan), biasanya makin meningkat usia, ingatan kita makin kurang. lebih2 lagi bila dah tua dan dah kena Alzheimer (nyanyuk). makin teruk ketidakingatan. Orang kata bila makin tua, kita akan jadi seperti dulu lagi, jadi macam budak-budak balik. Dan mengikut kajian (kalau nak cari jurnal dia boleh godek dalam JAMA neurology), bila dah kena Alzheimer ni, sel-sel otak semakin tak bersambung, yang mana ada sambungan pun jadi putus, tak macam kanak-kanak kan sel otak bersambung.

Resveratrol vivix 10 kali ganda lebih kuat daripada resveratrol bias

Eh tak payah tunggu tua, kita yang muda-muda ni pun dah asyik lupa je kan? Macamana nak atasi masalah lupa ni? Selain dari vitamin untuk otak, satu lagi nutrisi yang terbukti berkesan untuk memperbaiki sambungan sel-sel otak adalah RESVERATROL! Produk apa yang ada resveratrol? Sudah tentu Vivix.  Vivix bukan sahaja terbukti boleh membaik pulih sel-sel badan, DNA, tapi membantu baik pulih otak dan metabolism juga. Jangan  tunggu sakit atau sudah tua baru nak mencuba Vivix. Umur 30 ke atas atau yang dah menjadi ibu bapa tu wajib amalkan Vivix. Lagi-lagilah perempuan bila dah 30 tahun ke atas, metabolisma tubuh makin menurun.

jangan lepaskan peluang anda mendapatkan Vivix

Kak Nila boleh menyediakan Vivix untuk anda. Jangan lepas kan peluang untuk dapatkan Vivix hari ini. Caranya mudah sahaja untuk dapatkan Vivix ini. Hubungi nombor talian yang tertera di bawah untuk menghubungi kak Nila untuk dapatkan Vivix ini. In sha Allah kak Nila akan hantarkan Vivix untuk anda. Vivix sentiasa ready stok untuk anda. Jangan segan untuk menghubungi kak Nila untuk dapatkan Vivix. Konsultasi terbaik untuk anda yang akan kak Nila berikan. Jadi jangan tunggu lagi, hubungi sekarang ya.
Anda boleh juga mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian. Hubungi kami di talian dibawah ini untuk pertolongan belian mahupun info dan maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

Pn. Nila/ En. Firdaus

SID PRO Anda ( ID 1125663)

SMS/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Gombak, Batu Caves, Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam