Penjagaan Kebersihan Di Rumah

Set Pencuci Yang Selamat Digunakan di Rumah Tanpa Bahan Kimia Berbahaya

Pagi ni kaknil banyak kerja yang harus di uruskan. Biasalah pekerjaan rumah bagi seorang ibu memang tiada habisnya selain memasak, tentunya mencuci dan mengemas rumah merupakan rutinitas yang tidak boleh ditinggalkan. Sebelum matahari naik kena siapkan kerja rumah awal, nanti dah tengah hari banyak kerja yang nak dibuat. Ambik anak sekolah dan lain-lain.

Mencuci dan mengemas rumah bagi kaknil akhir-akhir ini agak mengujakan, sebab dah beberapa kali ini kaknil gunakan set pencuci baju yang natural tanpa bahan kimia dan membuat baju bersih dan juga berbau sedap. Selain itu kaknil juga menggunakan pencuci untuk membasuh pinggan dan mangkuk. Ada juga pencuci yang digunakan untuk membasuh kasut sekolah anak. Semua pencuci ini tiada bahan kimia dan selamat untuk digunakan. Tangan kaknil pun tak rusak dan sentiasa lembut. Tak risau lah gunakan set pencuci shaklee kan ada, nak cuci apa-apa sekarang gunakan set pencuci shaklee saja.

set pencuci baju shaklee

KakNil paling suka dengan set pencuci shaklee ni kerana memang terbaik kesannya. Juga boleh menjimatkan wang kerana set pencuci ini tahan lama. Alangkah bagusnya kalau kita dapat menggunakan set pencuci shaklee dirumah masing-masing. Kerana set pencuci Shaklee ni selamat untuk bayi dan juga semua ahli keluarga. Tidak memudaratkan kesihatan.

Contohnya sahaja kaknil menggunakan Fresh Laundry concentrate powder  yang  terbuat dari bahan yang selamat bila digunakan. Dan ianya juga bagus untuk alam sekitar. Set pencuci shaklee juga tanpa klorin, sesuai digunakan untuk semua fabrik yang boleh di basuh. Memang berbaloi anda menggunakan set pencuci shaklee. Kesihatan kita terjamin dan bebas daripada pelbagai bahan kimia.

Basic H boleh bantu bersihkan kasut sekolah anak

Bagi anda yang ada anak bersekolah, jangan lupa untuk dapatkan Basic H untuk mencuci kasut sekolah anak, memang terbaik kesannya. Kasut bersih dan juga bebas bahan kimia. Untuk Kaknil juga gunakan basic H untuk mencuci kereta. Cermin kereta kadang berlumut dan kabur, KakNil hanya gunakan Basic H untuk cucinya. Selepas cuci cermin kereta dengan Basic H, lumut pun hilang. Suka sangat hasil kerja Basic H ni.

Bagi anda yang nak dapatkan set pencuci, anda boleh dapatkannya daripada KakNil. Jangan malu untuk menghubungi KakNil untuk info dan maklumat lebih lanjut.

Anda boleh juga mendapatkan Set Pencuci Shaklee disini.

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian. Hubungi kami di talian dibawah ini untuk pertolongan belian mahupun info dan maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

Pn. Nila/ En. Firdaus

SID PRO Anda ( ID 1125663)

SMS/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Gombak, Batu Caves, Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam