Istimewa Vivix

Bahaya Penyakit Kronik Yang Mengintai Setiap Masa Tak Mengira Umur

Ramai dah kita dengar baru-baru ini pengguna kosmetik dan juga produk kecantikan yang bermasalah dengan buah pinggang. Sebagaimana yang kita tahu, bahawasanya mereka yang menderita penyakit buah pinggang ni kebanyakan mereka yang berusia. Tetapi sekarang tidak semestinya begitu, muda mudi pun boleh terkena penyakit yang sama jika tidak menjaga kesihatan.

Ada baiknya kita  mencari dan membuat perisai agar tubuh badan kita sentiasa sihat dan jauh daripada bahaya terkena penyakit-penyakit kronik. Sebab jika sudah terkena, peluang kita untuk sembuh tentunya akan sedikit. Jadi kita semua perlulah untuk mengamalkan kehidupan yang seimbang dan juga pemakanan sihat. Bukan setakat yang berusia bahkan yang muda-muda juga kena beringat untuk menjaga kesihatan.

Vivix sangat sesuai untuk dijadikan sebagai makanan tambahan yang kaya dengan antioksidan dan mengandungi pelbagai campuran botanik yang berkhasiat seperti Anggur Muscadine, Elderberry, Purple Carrot dan Polyganum Cuspidatum. Ramuan ini sangat berkhasiat untuk kesihatan tubuh badan kita. Dalam Vivix terdapat Resveratrol yang 10 kali ganda lebih kuat daripada resveratrol biasa. Resveratrol membantu untuk melawan pelbagai serangan radikal bebas dan pelbagai jangkitan.

Jangan sia-siakan kesihatan kita. Apa yang kita tanam hari ini akan kita tuai dikemudian hari. Begitu juga dengan amalan pemakanan kita setiap hari, bila kita amalkan kehidupan dan gaya hidup yang sihat, maka kita akan sentiasa sihat dan ceria jauh dari pelbagai penyakit kronik.

Selain mengamalkan gaya hidup sihat, jangan lupa untuk membuat senaman agar tubuh badan kita sentiasa cergas dan ceria. Tiada gunanya jika kita sudah terbaring lemah, semua rawatan mungkin akan memerlukan kos yang jauh lebih tinggi dan tentunya masa dan emosi anda juga akan turut serta terpengaruhi.

Tak ada salahnya anda mengamalkan Vivix setiap hari untuk kesihatan yang optima. Vivix tidak ada bahan kimia, bahan perasa mahupun pengawet. Ianya natural dan sangat berkhasiat untuk kesihatan kita. Dapatkan Vivix untuk orang-orang tersayang kita. Mencegah lebih baik daripada mengubati.

Anggur muscadine salah satu kandungan Vivix

Anda boleh mengambil Vivix untuk mencuba berikhtiar dan konsisten setiap hari. Dapatkan Vivix hari ini juga, jangan cemas dan jangan ragu dimana harus mendapatkan Vivix. KakNil boleh menyediakan Vivix untuk anda. Jangan lepas kan peluang untuk dapatkan Vivix hari ini. Caranya mudah sahaja untuk dapatkan Vivix ini.

Hubungi nombor talian yang tertera di bawah untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Vivix ini. In sha Allah kakNil akan hantarkan Vivix untuk anda. Vivix sentiasa ready stok untuk anda. Jangan segan untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Vivix. Konsultasi terbaik untuk anda yang akan kakNil berikan. Jadi jangan tunggu lagi, hubungi sekarang ya.

Anda boleh juga mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian. Hubungi kami di talian dibawah ini untuk pertolongan belian mahupun info dan maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

Pn. Nila/ En. Firdaus

SID PRO Anda ( ID 1125663)

SMS/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Gombak, Batu Caves, Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

*Vivix adalah vitamin bukan ubat walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulihkan penyakit kritikal.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam