Ibu berpantang

Berpantang Dengan Set Awesome Yang Buat Mommie Nampak Tak Macam Orang Berpantang

Hari ini menulis tentang kawan baik yang selesai berpantang. Apa kabar anda semua hari ini?semoga hari ini semua yang kita lakukan berjalan lancar dan dibukakan pintu rezeki yang seluasnya. Aamiin ya Allah.

Teringat kakNil  dengan kisah seorang sahabat kaknil yang beberapa bulan lepas baru mendapatkan bayi yang sangat sihat dan sangat comel.

Sahabat saya tu berpantang dengan set lengkap shaklee. Begitu gembira melihat sahabat yang berseri-seri walaupun masih dalam pantang. Sangat bersemangat dan ceria. Luka pun alhamdulillah cepat sembuh dan kering.

Memang bagus amalkan Set berpantang dari shaklee ni, badan sentiasa bertenaga dan luka cepat kering. Yang best lagi susu badan meriah.

Sahabat kaknil ambik Vivix pada 15 hari berpantang dengan double dose. Juga ambik Esp, Vitalea, Sr Vita C, Ostematrix, Omega dan juga Lecithin.

Dari raut wajahnya pun kita boleh nampak, sahabat kaknil begitu bertenaga bukan? Macam orang tak berpantang kan? Bagus betul ambik set berpantang shaklee.

Disini kaknil nak bagi saranan kepada anda ibu-ibu mengandung diluar sana, kalau anda tercari-cari set berpantang, baik ambik set lengkap berpantang dari shaklee ini. Memang terbaik kesannya. Memang berbaloi anda dapatkannya. Jangan ragu dan jangan malu untuk segera hubungi kaknil untuk info dan maklumat lanjut.

Hubungi nombor talian yang tertera di bawah untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Set berpantang ini. In sha Allah kakNil akan hantarkan Set ini untuk anda. In sha Allah sentiasa ready stok untuk anda. Jangan segan untuk menghubungi kakNil untuk dapatkannya. Konsultasi terbaik untuk anda yang akan kakNil berikan. Jadi jangan tunggu lagi, hubungi sekarang ya.

Set berpantang Full

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian. Hubungi kami di talian dibawah ini untuk pertolongan belian mahupun info dan maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

Pn. Nila/ En. Firdaus

SID PRO Anda ( ID 1125663)

SMS/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Gombak, Batu Caves, Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

*Set Berpantang ini adalah vitamin bukan ubat walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulihkan penyakit kritikal.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam