Istimewa Vivix

Tidur Malam Ma Lena Sejak BerVivix

Sihat adalah rezeki yang amat bernilai untuk kita semua. Kalau kita tak sihat, sudah tentu semua yang kita lakukan akan menjadi tergendala. Banyak aktifiti yang tentunya akan berjalan tidak lancar seperti biasa. Banyak bermacam penyakit yang boleh mengancam nyawa kita, seperti jantung, kanser, kencing manis, darah tinggi dan juga lainnya.

Kencing manis berbahaya

Malaysia sekarang ini sudah ramai yang mengidap penyakit kencing manis. Bahkan ada dikalangan kita yang berusia muda sudah mengidap kencing manis. Jadi tak semestinya orang yang sudah berusia sahaja yang alami kencing manis ini. Anda yang biasa menjalankan tabiat pemakanan yang tak sihat, cepat-cepatlah bertukar kepada tabiat pemakanan sihat. Ini semua demi mengelakkan anda terkena penyakit kencing manis ini.

Ada seorang pesakit kencing manis yang susah nak melelapkan mata kerana keadaan kesihatan yang sangat buruk dikeranakan penyakit ini. Tidur tak lena, makan pun tak sedap, pikiran pun tak tenteram. Badan pun rasa ngilu dan sakit. Terkadang ada rasa pening bila sakit menyerang.

Gaya hidup yang tak seimbang menyumbang kepada kencing manis

Luka Pesakit Kencing Manis Lambat Sembuh dan Kering

Menyinggung masalah luka para pesakit kencing manis ini lambat sembuh. Biasanya luka akan lambat untuk kering dan memerlukan masa yang lama untuk sembuh. Kenapa jadi macam tu? bahkan ada yang alami luka sampai harus dipotong anggota yang luka tersebut. Kencing manis adalah penyakit yang terjadi kerana kurangnya hormon insulin yang merupakan zat yang penting dalam pembuatan tenaga untuk kita. Oleh sebab penyakit diabetes ini memperbolehkan insulin untuk masuk ke dalam glukosa, yang akhirnya kadar insulin yang sangat diperlukan tubuh badan kita menjadi berkurang. Sehingga pesakit kencing manis ini memanfaatkan glukosa untuk sumber tenaga.

Siapapun anda harus lebih berhati-hati dengan penyakit ini, apalagi jika anda ada sejarah ahli keluarga mengidap penyakit ini. Anda harus mengawal pemakanan dan tabiat sehari-hari kerana peratusan anda terkena penyakit ini tinggi. Penyakit ini akan menyerang anda secara perlahan-lahan hingga pada akhirnya akan semakin teruk jika dibiarkan.  Berat badan berlebihan juga faktor penyumbang untuk anda dapatkan penyakit ini. Merokok dan meminum minuman beralkohol.

luka cepat sembuh amalkan Vivix

Pesakit kencing manis harus lebih berhati-hati dalam melakukan apa sahaja aktifiti harian. Apabila anda terkena luka ataupun terjatuh yang membuat kulit anda luka, jangan sampai ianya menjadi jangkitan yang boleh membuat keadaan menjadi teruk. Luka merupakan rosaknya suatu jaringan kulit yang dapat mengakibatkan terganggunya fungsi kulit sehingga kulit tidak dapat melaksanakan tugasnya dengan baik.  Jauhkan dari mengambil makanan yang tinggi kadar gula dan juga lemak jahat. Beralih kepada makanan sihat dan juga kaya nutrisi, agar tubuh anda sihat dan kadar gula dalam darah akan terkontrol.

Pengambilan makanan tambahan amat perlu dan anda harus amalkannya setiap hari. Contohnya sahaja mengambil Vivix sebagai amalan harian. Vivix kaya antioksidan yang sangat baik untuk membantu anda mengontrol tahap gula dan juga merendahkan gula dalam darah. Kandungan Resveratrol dalam Vivix lebih kuat 10 kali ganda daripada resveratrol biasa.

Vivix

Kandungan Vivix yang istimewa yang membantu anda untuk melawan serangan radikal bebas dan juga pelbagai penyakit kronik. Selain amalkan Vivix, anda juga disarankan untuk bersenam dan juga berpikiran positif. Sentiasa ceria dan bersemangat dalam melakukan semua aktifiti harian.

Anda boleh mengambil Vivix untuk mencuba berikhtiar dan konsisten setiap hari. Dapatkan Vivix hari ini juga, jangan cemas dan jangan ragu dimana harus mendapatkan Vivix. KakNil boleh menyediakan Vivix untuk anda. Jangan lepas kan peluang untuk dapatkan Vivix hari ini. Caranya mudah sahaja untuk dapatkan Vivix ini. Jika anda alami masalah kencing manis mahupun penyakit kronik lainnya, jangan segan untuk mengamalkan Vivix setiap hari untuk kesihatan anda. Vivix sebagai makanan tambahan yang boleh membantu mengurangkan kadar kencing manis dan juga berikan tenaga kepada anda.

Seperti pengguna Vivix ini contohnya, mengalami kencing manis dah bertahun dan alami luka yang lama sangat nak sembuh sampai luka bernanah. Kesakitan beliau setiap malam dan tak boleh melelapkan mata, mujur anak beliau memberikan makanan tambahan seperti Vivix yang membantu beliau lega dan dapat tidur malam. Vivix beliau amalkan setiap hari dan lama kelamaan luka semakin baik, nanah pun berangsur hilang.
Testimoni pesakit kencing manis amalkan Vivix

Jangan risau tentang dimana dan bagaimana nak dapatkan Vivix ini. Kaknil sedia membantu anda untuk dapatkan Vivix ini. Kaknil akan berikan konsultasi terbaik untuk anda. Hubungi nombor talian yang tertera di bawah untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Vivix ini. In sha Allah kakNil akan hantarkan Vivix untuk anda. Vivix sentiasa ready stok untuk anda. Jangan segan untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Vivix. Konsultasi terbaik untuk anda yang akan kakNil berikan. Jadi jangan tunggu lagi, hubungi sekarang ya.

Anda boleh juga mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian. Hubungi kami di talian dibawah ini untuk pertolongan belian mahupun info dan maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

Pn. Nila/ En. Firdaus

SID PRO Anda ( ID 1125663)

SMS/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Gombak, Batu Caves, Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Hubungi kami untuk dapatkan Vivix anda

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

*Vivix adalah vitamin bukan ubat walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulihkan penyakit kritikal.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam