div id="fb-root">
Bahaya Merokok

Berhenti Merokok Untuk Orang Tersayang

Merokok sudah pasti tidak selamat dan amat berbahaya kesan sampingannya. Tapi masih ramai perokok di luar sana yang tak ambik berat tentang perkara ini. Tidak sayangkah anda dengan kesihatan anda, anda boleh bayangkan padahnya mengambil rokok. Nyawa anda menjadi taruhannya.

merokok mematikan dan membahayakan nyawa

Seorang customer KakNil mencuba memberikan Vivix untuk ayahnya yang merupakan seorang perokok tegar dari 30 tahun lalu. Tak pernah sekali pun ayah beliau tidak merokok. Customer KakNil mencuba juga memberikan Vivix ini kerana sudah ramai perokok yang berhenti mengambil rokok kerana berjinak-jinak mengambil Vivix. Oleh itu customer ini mencuba.

Alhamdulillah walaupun agak begitu sukar, tetapi akhirnya percubaannya menjadi. Ayahnya perlahan-lahan nampak sihat dan jarang demam mahupun batuk. Merokok pun dah jarang-jarang dan semakin berkurangan. Tak rugi kalau kita mencuba untuk sesuatu yang baik. Walaupun pada awalnya ia nampak agak sukar, tetapi berkat kesungguhan akhirnya tercapai juga hasrat beliau nak ayah berhenti merokok.

berhenti merokok

Apa yang hebat sangat dalam Vivix ni sampai perokok tegar pun berhenti merokok?

Vivix mengandungi 4 bahan yang sangat istimewa dan juga sangat bermanfaat untuk kesihatan tubuh badan secara keseluruhan. Dalam Vivix ada anggur muscadine, Elderberry. Purple Carrot, dan juga Cuspidatum. Banyak sangat kelebihan Vivix ni, bagaikan orang selalu kata “tak kenal maka tak cinta”. Salah satu ramuan Vivix iaitu anggur muscadine ialah bukan anggur biasa, tetapi ianya adalah anggur istimewa yang kuat antioksidannya dan juga  lebih 1 kromosom dari anggur biasa.

Anggur muscadine memiliki 20 kromosom, tak seperti anggur biasa yang hanya ada 19 kromosom sahaja. Jadi tentulah khasiatnya juga berbeza. Anggur Muscadine juga ialah satu-satunya anggur yang ada alergic acid yang merupakan agen anti kanser. Ianya juga merupakan antioksidan yang 40 kali lebih tinggi daripada anggur biasa. Anggur ini juga memiliki lebih fiber berbanding dengan oat dan beras.

Anggur muscadine salah satu kandungan Vivix

Kandungan resveratrol didalam Vivix juga membantu anda untuk sentiasa sihat dan bertenaga. Perokok yang mengambil Vivix akan merasakan rokok itu pahit dan lama kelamaan akan tidak mengambil rokok dengan sendirinya. Tentunya kesan ini mengambil masa dan tergantung kepada badan individu masing-masing.

Anda yang nak berhenti merokok, atau sesiapa sahaja yang ingin keluarga tersayang berhenti merokok, ambil lah Vivix untuk mengatasinya. Belum cuba belum tahu kan? dibawah ini antara testimoni yang boleh anda lihat, pengguna Vivix mengamalkan Vivix untuk membantu mereka mengatasi ketagih merokok.

testimoni perokok amalkan Vivix

Vivix amat sesuai untuk anda mengatasi ketagih merokok ini. Tiada bahan kimia dan juga sihat untuk tubuh badan kita. Kandungan yang istimewa membantu  anda terhindar dari bahaya rokok dan juga banti gantikan sel-sel yang telah rosak. Juga bagus untuk anda lebih bertenaga dan sihat sepanjang hari. Berbaloi anda amalkan Vivix hari ini. Dapatkan Vivix hari ini untuk anda dan orang tersayang untuk bantu merawat masalah ketagih merokok dan juga atasi pelbagai penyakit yang diderita. Vivix sangat istimewa dengan kandungan anggur muscadine yang sangat baik untuk kesihatan kita. Dengan pengambilan secara konsisten setiap hari, in sha Allah masalah anda akan segera teratasi. Berikan hanya yang terbaik untuk anda dan orang yang tersayang.

Vivix bantu atasi ketagih merokok

Anda boleh mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat

pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Batu Caves, Ulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kamiuntuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi,hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

7 Comments

  1. Dah berhenti merokok sejak 8 tahun lepas, bila nampak org merokok rasa marah sgt sbb alasan alasan dan alasan kata susah nak berhenti..

    Sy dulu berhenti pasang ‘NIAT’ je. Bila org offer reject cara baik. Senang je. Pendirian kena kuat.

    Tapi kalau nak pakai ubat jugak terpulang, namun biarlah seiring dgn niat dan usaha. Tak guna guna produk kalau tak bersungguh-sungguh. 🙂
    Elih Japahar recently posted…4 Kelebihan Bekerja Di SingapuraMy Profile

    Reply
    1. betul tu En, Ellih..kadang orang merokok banyak alasan tetapi kalau betul-betul nak berhenti sebenarnya boleh sahaja, tergantung niat dan usaha juga bak kata pepatah mengatakn nak seribu daya taknak seribu dalih.

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam