div id="fb-root">
Istimewa Vivix

Isteri Lega Suami Dah Tak Pening Melayang Macam Dulu

Siapa yang tak runsing dan risau apabila orang tersayang alami kesakitan dan rasa Yang tak kena dengan tubuh badan. Sudah tentu kita mahukan semua orang tersayang dalam keadaan sihat-sihat sahaja. Tak ketinggalan salah seorang isteri yang amat berterima kasih kerana suaminya kini telah berangsur pulih daripada Vertigo.

Vertigo

Vertigo adalah perasaan melayang dan pening kepala kerana adanya ketidakseimbangan badan pesakit. Vertigo ini ada kaitannya dengan saraf dan juga selalu membuat pesakitnya muntah dan pening tak tertahan. Vertigo terjadi kerana tidak adanya keseimbangan badan, rasa berputar, telinga berdengung dan juga ada gerakan pada bola mata.

Si isteri telah berikhtiar memberikan Vivix kepada suaminya dan ternyata hasilnya memang sangat luar biasa. Seperti yang kita ketahui, Vivix adalah minuman botanik yang luar biasa. Tidak mengandungi bahan kimia dan sangat selamat untuk kita amalkan. Vivix antioksidan tinggi dan juga mampu melawan serangan radikal bebas dan membantu melindungi tubuh badan dari pelbagai jangkitan dan penyakit.

Vivix istimewa

Jika anda kerap alami pening kepala dan tiba-tiba muntah, serta rasa keseimbangan anda mulai terpengaruh ada baiknya anda memeriksakan diri ke doktor untuk pemeriksaan lanjut.  Vertigo biasanya terjadi kerana gangguan pada telinga dalam. Gangguan ini akan memicu mekanisme keseimbangan tubuh. Penyebab lain seperti adanya tumor otak, migrain sakit kepala sebelah, penyakit meniere atau gangguan yang menyerang telinga bahagian dalam, juga penggunaan ubat-ubatan tertentu yang menyebabkan kerusakan telinga. Luka atau trauma dikepala juga boleh menyebabkan risiko terkena Vertigo.

Vivix mengandungi ramuan istimewa yang terdapat Anggur Muscadine yang sangat berkhasiat dan mengandungi resveratrol. Kandungan Resveratrolnya 13 kali ganda lebih kuat daripada Resveratrol biasa. Vivix bertindak dari peringakt sel dan DNA.  Memang sesuai sekali Vivix untuk membantu meningkatkan kesihatan tubuh badan secara keseluruhan.

Ramuan Vivix terbaik
Seperti yang disebutkan tadi, sang isteri memberikan Vivix untuk sang suami kerana ingin membantu suami beliau agar lebih sihat dan bertenaga.
“Saya nak cerita tentang husband saya ni, sejak dia makan Vivix, Vertigo dia dah ok. Takde dah rasa pening-pening melayang tu. Tak sampai sebotol dia makan, dah tak rasa dah. Jadi dia cakap nak teruskan ambik Vivix kerana risau lihat teman dia kencing manis akibat suka sangat minum air yang bergas dalam tin di tempat kerja. Happy saya  dengar dia dah mula ambik supplement, dah la suami saya paling susah nak makan supplement yang berupa pil-pil. Vivix sahaja yang dia ok”.
Testimoni vivix untuk bantu atasi Vertigo

Anda yang alami masalah yang sama, apa salahnya mencuba Vivix. Vivix sebagai ikhtiar dan bantuan untuk anda mengatasi masalah Vertigo ini. Tak cuba, mesti tak tahu. Dapatkan Vivix untuk anda dan orang tersayang. KakNil boleh membantu anda.

Hubungi nombor talian yang tertera di bawah untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Vivix ini. In sha Allah kakNil akan hantarkan Vivix untuk anda. Vivix sentiasa ready stok untuk anda. Jangan segan untuk menghubungi kakNil untuk dapatkan Vivix. Konsultasi terbaik untuk anda yang akan kakNil berikan. Jadi jangan tunggu lagi, hubungi sekarang ya.

Anda boleh juga mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian. Hubungi kami di talian dibawah ini untuk pertolongan belian mahupun info dan maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

Pn. Nila/ En. Firdaus

SID PRO Anda ( ID 1125663)

SMS/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Gombak, Batu Caves, Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

*Vivix adalah vitamin bukan ubat walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulihkan penyakit kritikal.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam