div id="fb-root">
Istimewa Vivix

Rela Datang Dari Damansara Ke Batangkali Untuk Ambil Sebotol Vivix

Masih segar diingatan semasa Kak Ana datang kerumah Kaknil untuk mengambil sebotol Vivix. Keadaan masa tu amat sulit bagi kak Ana kerana memandangkan ibu dari Kak Ana mengalami masalah kesihatan. Kak Ana sudah lama berhajat ingin memberikan Vivix sebagai makanan tambahan untuk ibu beliau. Tanpa memikirkan masa dan jauh perjalanan, Kak Ana datang ke Batangkali hanya untuk bertemu KakNil dan berniat untuk membeli sebotol Vivix.

kayap

Masa tu dalam pukul 10 malam kak Ana sampai. Alhamdulillah kak Ana tidak menemukan sebarang masalah untuk sampai kesini. Ibu beliau mengidap penyakit Kayap dan selalu alami kesakitan pada saat-saat tertentu. Kak Ana amat sedih melihat keadaan ibu beliau. Itulah pendorong yang kuat untuk kak Ana sampai ke Batangkali mengambil Vivix untuk diberikan kepada ibu beliau sebagai anti radang.

Vivix sangat bagus diamalkan untuk kesihatan kita. Vivix ini adalah antioksidan dan juga anti radang yang sangat baik kita amalkan. Kandungan Vivix yang istimewa membuatkannya ramai diminati. Seperti Kak Ana memang menginginkan ibu beliau mengambil Vivix sebagai makanan tambahan agar dapat megurangkan keradangan dan juga dapat membantu memulihkan sel-sel yang rosak dan juga memberikan tenaga segera.

Ibu kak Ana mengambil Vivix, Nutriferon, Alfalfa, Garlic dan Vita C Plus setiap hari untuk membantu beliau selain tetap mengamalkan ubatan dari doktor untuk penyakit kayap yang beliau derita. Alhamdulillah dalam seminggu, ada kabar berita baik dari kak Ana, beliau berkata bahawa ibu beliau sangat gembira kerana sekarang sudah berkurang rasa sakit dan kayap tu semakin hari semakin kering. Badan pun dah semakin cergas.

Kayap

Kak Ana amat berpuas hati atas perkembangan ibunda beliau. Mana taknya, kalau dulu ibu beliau selalu alami kesakitan yang amat bila kayap menyerang. Hanya berbekal pain killer dan itupun hanya bertahan sekejab sahaja. Bila kesan ubat dah hilang, kesakitan kembali terasa. Sekarang semua itu sudah berlalu. Setiap hari Ibu kak Ana amalkan set kayap yang telah diberi dan hasilnya memang terbaik.

Vivix tinggi antioksidan dan mengandungi resveratrol yang 13 kali ganda lebih baik daripada resveratrol biasa. Apa itu resveratrol? resveratrol adalah komponen utama dalam Vivix. Vivix ni bukan sahaja terbukti boleh repair sel-sel badan, DNA, tapi repair otak dan metabolisme juga. Jangan tunggu kita sakit baru mengambil makanan tambahan, tetapi amalkan lah ianya sedari kita sihat. Agar tubuh badan kita semakin sihat dan jauh daripada pelbagai serangan radikal bebas dan jangkitan penyakit.

Dengan pengambilan vitamin shaklee ini secara konsisten setiap hari, in sha Allah akan dapat membantu anda untuk kurangkan kesakitan dan keradangan kayap yang anda derita. Selain selamat dan berkesan, produk ini juga tiada bahan kimia dan juga terbuat dari bahan organik yang diuji keberkesanannya oleh saintis dunia. Amat berbaloi untuk anda amalkan produk yang tiada bahan kimia agar tiada kesan sampingan yang membahayakan nyawa anda. Setiap penyakit berasal dari Allah dan akan kembali kepada Allah, kita berusaha untuk merawat dan meminta Allah untuk sembuhkannya.

Beberapa Testimoni Pengguna.
Sekarang kayap dah semakin berkurang dan kering, badan pun dah tak sakit macam dulu.
Testimoni pesakit kayap ambik Vivix
Alhamdulillah kayap dah kering dan cepat surut selepas mengambil Vivix.

 

Anda boleh mendapatkan Vivix disini.

Anda boleh mendapatkan Nutriferon disini.

Anda boleh mendapatkan Set Kayap 3 serangkai disini. (Garlic complex, Alfalfa dan Vita C Plus)

Anda boleh mendapatkan Set Kayap Lengkap disini

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami Pengedar Shaklee Batang Kali menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam