Semua Tentang Shaklee

Betul ke Shaklee Bagi Kereta Percuma?

Mungkin ramai yang dah tahu bahawa Shaklee memberikan macam-macam bonus kepada ahlinya yang layak dan berhak untuk memilikinya. Cash back setiap bulan, kereta percuma dan bahkan juga jalan-jalan ke luar negara yang semua biayanya ditanggung oleh shaklee.

Macam wah je kan? Memang itulah hakikatnya. Bagi mereka yang berkelayakan akan rasai semua itu. Shaklee company yang kukuh dan tak pernah terlambat untuk menjalankan tanggung jawab mereka untuk membayar bonus kepada setiap ahlinya yang aktif.

Dalam shaklee, sistem yang digunakan pakai amatlah adil dan sangat sesuai untuk siapa sahaja yang betul-betul nak mendapatkan side income. Kebetulan kaknil suri rumah sepenuh masa ni amat berpuas hati dengan sistem shaklee. Lumayan dapat bonus setiap bulan daripada Shaklee. Pendapatan 4 angka setiap bulan bahkan boleh sasar sampai 5.6 angka boleh didapatkan jika anda inginkannya.

Lumayan untuk menampung keperluan setiap bulan kan? Macam pemberian kereta dari shaklee pun amat lah mengujakan. Bayangkan anda membeli kereta idaman anda dan anda tak perlu bayar satu sen pun. Semua bayaran Shaklee akan tanggung untuk anda. Best sangat kan?

Ini bukan janji palsu, tapi ianya benar dan anda boleh meraihnya. Bagi anda yang kebetulan folow kaknil dari awal, dan rasa nak berjinak-jinak dengan shaklee, jangan segan untuk segera hubungi kaknil untuk dapatkan info dan maklumat lanjut.

Mendapatkan kereta percuma dari shaklee amat mudah jika anda memang betul-betul nak wujudkannya. Kaknil in sha Allah akan bantu anda untuk dapatkan apa yang anda inginkan.

Kaknil pun nak juga dapatkan kereta idaman dan nak shaklee membayarkannya setiap bulan. Mudah-mudahan impian ini akan segera tercapai, aamiin.

Dalam setiap apa yang kita usahakan, ianya akan semakin berbaloi jika kita lakukannya dengan pasion dan ikhlas. Mudah-mudahan niat murni dan usaha kita akan membuahkan hasil. Doakan juga agar kaknil dapatkan kereta percuma dari shaklee ya kawan-kawan.

Jom hubungi kaknil untuk dapatkan 3 C dari Shaklee iaitu: Cash Bonus, Car Bonus dan Convention. Jangan sia-siakan peluang anda disini. Hubungi KakNil untuk info dan maklumat lanjut.

KakNil/ Firdaus

Whatsapp/Call/sms

0176281787

Agen Shaklee Anda

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

3 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam