Istimewa Vivix

Rahasia KakNil Yang Tak Lemau Uruskan Anak setiap Hari Walaupun Buat Kerja Dari Rumah

Seperti biasa KakNil lagi-lagi dah terlambat update entry bulan ini. Maaf lah kawan-kawan followers KakNil dimana sahaja berada. Bukan taknak update entry setiap hari, biasalah KakNil kan seorang suri rumah sepenuh masa yang penuh dengan aktifiti setiap hari. Ditambah pulak dengan bisnis dari rumah ni kan. Biasalah baru boleh menyusuaikan diri dengan persekolahan anak yang baru.

KakNil jual Vivix

Tak payah panjang mukadimah kita hari ini. KakNil dah mulai sibuk dengan harian mengantar anak ke sekolah. Anak KakNil darjah satu, biasalah antar sekolah agama juga belah petang. Kalau ada tusyen tambahan kena berulang alik ke sekolah sebanyak 4 kali. Belum lagi antar ke sekolah agama. Boleh dikatakan sampai petang nak magrib baru sampai rumah. Alhamdulillah walaupun nampak penat, KakNil tetap rasa bertenaga dan ceria.

Nak tahu tak apa rahasia KakNil? Sudah tentu KakNil amalkan Si Sirap ajaib Vivix, Vivix lah yang menjadi peneman setia KakNil setiap hari. Dengan Vivix ni KakNil rasa lebih bertenaga dan tiada rasa letih mahupun lemau-lemau. Anda tahu sendiri kan, Vivix ni aktifkan sel-sel kita yang koma dan lemau. Memang terbaik ambik Vivix ni. Vivix bagi kita aktifkan mitokondria dalam tubuh badan kita. Dan memeprbanyak lagi mitokondria dalam tubuh kita.

Vivix tambah tenaga dan prestasi sel

Sebagai suri rumah yang aktif dan menjalankan perniagaan, memang sudah tepat pilihan KakNil. Disamping membantu menjaga kesihatan keseluruhan, Vivix pun menjaga kecantikan luaran dan dalaman juga. Anda kawan-kawan, lelaki dan wanita sesiapa sahaja memang patut cuba Vivix ni. Sekali cuba mesti nak lagi. Vivix ni senang nak diminum dan rasanya sangat lazat. Tak perlu susah untuk kita ambik jadual Vivix ni. Cukup 1 sudu setiap malam nak tidur. Badan lebih cergas keesokan hari nya. Dan tentu tidur pun lena.

Bagi anda ibu-ibu yang taknak kelihatan tua dari usia tu, memang seeloknya amalkan Vivix. Vivix ni ibaratkan minuman untuk meremajakan kulit juga. Nampak Glowing gitu kulit kalau amalkan Vivix selalu. Yang begusnya Vivix ni boleh juga diamalkan oleh mereka yang alami masalah penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis, stroke, jantung, masalah kulit, kesuburan dan juga masalah ketagih merokok dan juga lainnya. Vivix ni boleh dijadikan makanan tambahan untuk menjaga kesihatan dan meningkatkan sistem imun badan pesakit tersebut.

Vivix istimewa

Jadi jangan tunggu lagi, dapatkan Vivix hari ini ya. Jangan segan untuk berborak dengan KakNil. Konsultasi terbaik untuk anda.

Anda boleh mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

KakNil / En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam