Kesihatan Kanak-kanak

Kisah KakNil Jatuh Cinta Dengan Shaklee, Apa Rahasianya?

Ramai yang tanya KakNil bagaimana boleh menceburkan diri dalam Shaklee ni. Kisahnya kebetulan dan agak tak disangka-sangka. Berapa tahun lepas KakNil ada masalah dengan Rania anak KakNil yang sulong, Rania susah sekali nak makan dan agak pemilih untuk makan. Selalu demam dan juga selsema, jadi kaknil rasa amat runsing dan mencuba untuk cari jalan keluar agar dapat atasi masalah ini.

Sebagai seorang ibu, tentunya kita akan rasa sedih kalau si buah hati tak sihat dan kurang ceria. Apalagi ditambah dengan makan yang tak menentu. Jadi KakNil mengambil ihtiar untuk mencari di facebook, mungkin ada produk yang boleh bantu KakNil untuk naikkan selera makan Rania.

Rania

Alhamdulillah berkat pencarian sekian lama, akhirnya KakNil terjumpa dengan seorang akak ni yang jual Meal Shakes, KakNil cuba untuk menghubungi beliau dan bertanya tentang Meal Shakes ni.

Dah cuba merisik akhirnya KakNil putuskan untuk mencuba, alhamdulillah dengan masa singkat dalam 2 hari pesanan KakNil pun sampai. Dalam seminggu tu KakNil lihat Rania ada perubahan sedikit demi sedikit. Nampak selera makan makin baik, dan berterusan sehingga hampir 2 bulan. Alhamdulillah berkat usaha tanpa menyerah, KakNil dah pun jumpa vitamin yang bersesuaian untuk Rania. Sehingga lah Rania berselera dan kesihatan makin membaik.

anak tak selera makan, dan kurang makan sayur

Happy rasanya melihat Rania semakin ceria dan sihat. Alhamdulillah,
Selepas itu KakNil disahkan mengandung anak kedua, dan tanpa pikir panjang KakNil pun mencari Set Mengandung dan terjumpa Mak Jemah yang jual set ini. KakNil banyak bertanya kepada Mak Jemah sehingga KakNil pun berhasil membeli full set mengandung dengan Free membership. Alang-alang beli biar beli sekali yang lengkap kan? Dalam masa mengandung tu banyak perubahan yang kentara bila dibandingkan masa mengandung Rania dulu. Badan lebih bertenaga dan juga lebih sihat.

Lama kelamaan kaknil semakin suka produk shaklee dan memutuskan untuk share kepada orang lain tentang kebaikan produk ini. Dan rasmilah KakNil jadi pengedar shaklee kerana minat dan kecintaan pada produk ini. Produk ni kaknil dah rasa kebaikanya dan rasa sayang bila orang lain tak cuba, produk yang selamat tanpa bahan kimia, tentu semua orang nak gunakan produk ini kerana banyak kajian dan juga dikaji oleh saintis dunia. Lebih baik kita memilih produk yang selamat dan terbukti berkesan daripada mengambil produk yang tak tahu asal usulnya kan?

Rania serasi dengan Meal Shakes

Lama kelamaan KakNil perasan dengan bonus yang didapatkan setiap bulan semakin meningkat, dan rasa seronok pula menjalankan bisnis Shaklee ni, sangat menjimatkan masa dan juga sesuai di buat dimana sahaja. Dengan hanya dari rumah, boleh menjana pendapatan yang lumayan. Siapa yang tak nak dapatkan side income kan? tentu amat membantu dalam perekonomian keluarga. Nak belanja barang apa yang kita suka tak perlu berkira kerana kita ada simpan wang sendiri dan boleh gunakannya bila-bila masa sahaja.

Terima kasih kepada Mak Jemah yang banyak berikan konsultasi dan nasihat untuk kaknil dalam masa pengambilan set mengandung dulu. Alhamdulillah kaknil dah menshaklee kan keluarga kaknil dan mereka pun turut merasa kebaikan produk ini untuk kesihatan mereka.

Dalam shaklee ni pun kita boleh membuat extra money juga, apalagi dalam situasi ekonomi tak menentu sekarang sudah tentu kita perlukan side income untuk membantu perekonomian keluarga. KakNil pun tak sia-sia kan kesempatan ini, walaupun hanya dari rumah kaknil pun bergaji juga. Sambil-sambil buat keje rumah dan menjaga anak-anak, masih bleh dapat wang tambahan, menarik bukan? jadi kalau anda berminat nak buat juga, anda boleh hubungi kaknil disini. In sha Allah kaknil akan membantu anda.

terima kasih Shaklee.

Anda boleh mendapatkan Meal Shakes disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Meal Shakes

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat

pesanan/belian.

Anda yang ingin berikan Meal Shakes untuk si manja, jangan segan untuk menghubungi KakNil disini untuk dapatkan Meal Shakes. Kami memberikan penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Serawak. Jika anda yang gemar melakukan pembelian dengan Cash On Delivery (COD), jangan segan untuk meminta pengkhidmatan ini daripada kami. Kami sedia membantu anda. Kami melakukan Cash On Delivery ke area Batangkali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland.

Jangan segan untuk menghubungi KakNil, untuk dapatkan set ini untuk anda. In sha Allah kami akan berikan yang terbaik untuk anda. Konsultasi adalah percuma.

KakNil/ Firdaus

sms/whatsapp/call

0176281787

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube