Promosi Bulan Ini

Pelbagai Promosi Bulan June Yang Wajib Anda Dapatkan

Sedar tak sedar dah pun memasuki bulan June 2017. Terasa masa cepat berlalu kan, tak sampai sebulan lagi kita akan merayakan hari raya puasa, in sha Allah. Tentunya banyak hal yang perlu dipersiapkan pada bulan ini. Jangan anda lepaskan peluang untuk mendapatkan Set Ramadhan pada kali ini agar anda dan seisi keluarga tetap bersemangat dan juga bertenaga selama berpuasa.

Ramadhan Pack yang perlu anda dapatkan untuk berpuasa lebih bertenaga dan ceria.

Permulaan bulan June ini, banyak tawaran promosi yang boleh anda dapatkan daripada Shaklee, diantaranya pelbagai container pelbagai fungsi dan juga blender Ferrano yang cantik dan juga senang nak guna. Pastikan anda tak tertinggal untuk dapatkan promosi bulan ini. Berbaloi untuk dapatkannya dengan harga yang cukup murah. Dan sudah semestinya ianya berkualiti tinggi. Ada juga Ramadhan Pack yang boleh anda dapatkan untuk keperlua bersahur anda sekeluarga. Set Ramadhan ini datang bersama 2 beg ekslusif  yang boleh anda dapatkan selagi stok masih ada.

Blender Ekslusif, Blender Ferrano

Ada juga Promosi untuk cointainer yang boleh anda dapatkan setiap pembelian Set Detox, container cantik ini boleh anda dapatkan dengan pembelian seharga RM 19.93 sahaja, dengan PWP Set Detox. Terdapat 4 pilihan warna yang menarik. Memang berbaloi untuk anda dapatkan.

Pembelian set detox dengan PWP dapat beli container comel berharga RM 19.93

Untuk anda yang join ahli bulan ini dengan pembelian minimum 100 puv, akan turut dapat promosi menarik, anda boleh beli container comel dengan hanya RM 16.96 sahaja. Amat berbaloi-baloi kan? lumayan untuk letak kuih raya mahupun letak salad. Comel je container tu kan?

Dapatkan Rubbermaid Lunch Box dengan Enrolment Special

Jangan lepaskan pelbagai promosi yang ada untuk anda dapatkan. Memang berbaloi sangat, mudah-mudahan ramadhan kali ini lebih bermakna dan juga lebih menjadikan kita insan yang lebih baik daripada sebelumnya. Anda boleh hadiahkan set Ramadhan untuk orang-orang tersayang anda dan dapatkan harga dan juga set promosi untuk anda. Mari kita jadikan bulan ini lebih bermakna dan lebih menceriakan.

Hubungi kaknil untuk info dan maklumat lanjut. Jangan segan dan jangan malu, sudah semestinya konsultasi terbaik untuk anda. Kami melakukan penghantaran ke seluruh Malaysia dan juga menyediakan pengkhidmatan Cash On Delivery untuk anda yang berada di area Batu Caves, Ulu Yam, Batangkali, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Rasa, dan Genting Highland. Hubungi kami ditalian yang tertera di bawah dan kami akan segera membantu anda.

Hubungi KakNil disini,

sms/whatsapp/call 0176281787

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Kami juga membuka peluang kepada anda yang nak dapatkan duit raya dengan Join Program Duit Raya dengan kami. Hubungi KakNil di nombor talian yang tertera di atas untuk info dan maklumat lanjut.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam