Kesihatan Kanak-kanak

Krim Ruam Yang Jadi Rebutan Para Ibu

Cream terlajak laris. Siapa yang nak lagi? Meh cepat-cepat hubungi kaknil disini. Dari semalam ramai yang cari ni, macam pisang goreng je kan? Jangan malu nak bagi tahu kaknil, banyak lagi ni kat sini. Banyak manfaat cream ni, boleh bantu elakkan gigitan nyamuk dan juga ruam baby. Tak kira lah ruam susu, ruam lampin, ruam panas pun boleh. Sapu nipis-nipis kat area berkenaan. 
Cream Herbal Blend selamat untuk bayi dan kanak-kanak


Tak lupa juga momies yang alami masalah tumit kasar dan pecah-pecah pun boleh amalkan cream ni. Bibir momies kadang alami masalah kekeringan, boleh sapu juga. Kaknil dah cuba dan hasilnya amat baik. Bibir lembab dan tiada lagi kekeringan. Selain itu anda juga harus rajin minum air masak ya agar tubuh badan tidak alami masalah kekeringan.

Satu lagi, cream ini bagus untuk bayi sampai dewasa kerana tiada mengandungi Paraben dan bahan kimia berbahaya. Ianya amat sesuai untuk kulit bayi dan ke atas.

Harga yang ditawarkan juga amat berpatutan dan juga amat terjangkau oleh kewangan anda. Jadi jangan tunggu lagi, dapatkan Cream herbal blen hari ini juga. 1 rumah wajib ada cream ini. Memang amat banyak manfaatnya.

Cream yang mudah didapatkan dan murah harganya

Anda boleh mendapatkan Cream Herbal Blend disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Cream Herbal Blend

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Deliverykami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

One Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam