Semua Tentang Shaklee

5 Sebab Mengapa Bisnis Shaklee Jadi Pilihan

Sedar tak sedar sudah pun menjejak tahun 2018, tentu banyak plan dan juga impian anda untuk tahun 2018 ini. Semoga semua perancangan anda di tahun ini berjalan dengan lancar. Kaknil harap di tahun 2018 ini bisnis yang kaknil jalankan sekarang akan membawa kaknil ke tingkat yang lebih tinggi lagi. Tentunya nak naik rank dalam Shaklee di cycle baru yang akan datang. Aamiin.

Kenapa saya suka shaklee

Jika dibandingkan dengan bisnis yang dulu kaknil ceburi, Shaklee memang lain dan amat sesuai untuk kaknil. Bisnis Shaklee buatkan kaknil lebih bebas mengatur masa dan juga kewangan dengan mudah. Dulu kaknil pernah memiliki perniagaan barangan baby, setiap bulan kaknil kena bergerak membeli stok ke area Klang. Memang semua dihujung jari juga tapi kadang memerlukan kaknil datang sendiri untuk memilih stok agar dapat kualiti yang terbaik ke atas barangan yang dibeli.

Lain halnya dengan produk shaklee, dalam shaklee kaknil lebih selesa dan kualiti produk shaklee memang dah terbaik dan tidak perlu lagi kita ragukan. Rasa amat berbeza daripada bisnis yang dulu, bisnis shaklee amat memudahkan kaknil. Untuk pendapatan juga amat berbaloi daripada buat bisnis sebelum ni. Kaknil tak perlu simpan stok banyak, simpan stok untuk Cod pun dah memadai.

Lebih selesa dengan shaklee

Disini kaknil kongsikan kepada anda semua, kenapa KakNil suka buat bisnis shaklee ini jika dibandingkan dengan bisnis yang kaknil buat sebelum ini. Diantara sebab yang kentara iaitu:

  • Tak Perlu modal yang besar, modal hanya RM80 sahaja untuk permulaan kita sig up sebagai member. Tak macam bisnis yang sebelumnya memerlukan modal yang amat besar dan juga tinggi.
  • Tak perlu sewa kedai. bisnis Shaklee buat dari rumah sahaja atau dimana kita mahu. Tak perlu susah nak sewa kedai dan sebagainya.
  • Produk yang berkualiti dan tak takut untuk kongsikannya dengan orang lain. Ada kajian dan juga selamat dijual dan diamalkan.
  • Bonus jualan dan juga bonus dari company yang sentiasa tepat masa tak perah lewat.
  • Semua urusan kita boleh buat hanya di hujung jari. Dan tentunya kita bebas untuk mengatur masa kita.

Alhamdulillah dah ditemukan dengan bisnis yang baik dengan menjamin kualiti produk yang terbaik dipasaran. Tak ada lagi kebimbangan di hati kaknil, dan amat sesuai untuk kaknil yang buat side income hanya dari rumah. Tak perlu modal besar, tak perlu sewa kedai dan tak perlu berulang alik ambik stok. Dan yang paling penting kaknil boleh buat perniagaan disamping menjaga anak-anak dirumah. Ibarat pepatah mengatakan sekali mendayung, 2, 3 pulau terlangkaui.

mama bekerjaya hanya dari rumah

Sebab inilah kaknil suka buat bisnis Shaklee. Lebih jimat masa, dan lebih sesuai dengan masa kaknil. Dan yang penting lebih sihat dan juga lebih pendapatan yang didapat. Alhamdulillah.

Anda yang berminat nak berjinak-jinak dengan bisnis dari rumah atau nak buat side income, jom join dengan kaknil. Anda akan rasai pengalaman yang hebat dan pasti anda akan suka. Jangan ragu dan jangan malu untuk hubungi kaknil disini ya. In sha Allah kaknil akan bantu anda semampunya.

Anda berminat nak dapatkan pendapatan sampingan? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam