div id="fb-root">
Semua Tentang Shaklee, Semua Tentang Shaklee

Mudahnya Berbelanja Vitamin Di Home Office Shaklee

Selamat pagi semua, selamat beraktifitas untuk anda semua. Tentunya banyak hal yang anda akan lakukan hari ini, semoga semua berjalan dengan lancar dan tercapai semua plan anda hari ini. Amiin.

Seperti biasanya hari ini kaknil ada pengeposan dan juga Cash On Delivery (COD) untuk anda semua. Jadi bagi anda yang nak selit order tu jangan malu untuk terus hubungi kaknil disini. Banyak tawaran istimewa menanti anda untuk promosi bulan ini. Diantaranya iaitu promosi Omega Guard beli 3 botol less 5 % untuk anda. Juga tawaran hebat Vitalea for Children yang masih memberikan harga terbaik dengan belian 3 botol Vitalea for Children akan mendapatkan sebotol percuma untuk anda. Amat berbaloi bukan? Jadi jangan tunggu lagi, hubungi kaknil segera disini untuk dapatkan info lanjut dan juga pembelian.

Promo untuk Vitalea for Children

 

Promo untuk Omega Guard

Bercakap tentang produk Shaklee, baru teringat yang kaknil belum pernah menjejakkan kaki ke Home Office Shaklee yang baru. Tempat yang baru ni tidak jauh lokasinya dengan HQ Shaklee yang lama dulu. Akan tetapi HQ yang baru ni lebih luas dan lebih selesa untuk kita berbelanja. Sistem nya pun dah bertukar, macam ala-ala kita berbelanja di pasaraya tu, ambik barang masukkan dalam bakul dan bayar di kaunter. Akan tetapi pastikan anda telah pun mendaftar ahli untuk melayakkan anda membuat pembelian dengan harga ahli yang jauh lebih murah daripada harga biasa retail.

Suasana di Home Office Shaklee

Anda Belum menjadi ahli? Jangan risau, anda boleh mendaftarkan diri anda disini, selepas anda mendaftar dan mengisi semua details dalam link tersebut diatas, anda akan dapatkan pengesahan melalui SMS daripada Shaklee. Shaklee akan berikan no ID dan password untuk anda gunakan semasa belian nanti. Amat senang dan menjimatkan masa anda tentunya. Jadi daftar segera ya, KLIK >>>>>DISINI UNTUK REGISTER KEAHLIAN. 

Memang best la kan kalau nak beli barang tu ambik-ambik dan bayar sahaja. Kita boleh belek-belek tengok dulu barang tu dan bila kita suka hanya masukkan dalam bakul dan boleh terus bayar. Teringin nak datang kesana untuk merasai sendiri suasana HQ yang baru akan tetapi belum ada masa lagi nak kesana. In sha Allah ada masa lapang dan sang suami cuti, boleh kita singgah ke HQ Shaklee yang baru ni nanti.

Berbelanja seperti di pasaraya

Anda yang belum pernah datang juga boleh kunjungi Home Office Shaklee ini.  Bila anda tidak mengetahu alamat lengkapnya, anda boleh lihat disini.

Shaklee Products (Malaysia) Sdn Bhd

Level 2, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway, 47500, Subang Jaya, Selangor.   03-56223188.

Anda yang berminat nak berjinak-jinak dengan bisnis dari rumah atau nak buat side income, jom join dengan kaknil. Anda akan rasai pengalaman yang hebat dan pasti anda akan suka. Jangan ragu dan jangan malu untuk hubungi kaknil disini ya. In sha Allah kaknil akan bantu anda semampunya.

Anda berminat nak dapatkan pendapatan sampingan? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam