div id="fb-root">
Istimewa Vivix

Penat Pindahkan Barang Masa Pindah Rumah Jadi Tak Terasa Sebab Amalkan Vivix

Apa Hebatnya Vivix ni? 

Teringat lagi masa beberapa hari lepas kaknil ada peluang membantu seorang kenalan yang berpindah rumah. Kebetulan kenalan tersebut adalah kakak angkat dan juga customer tetap yang ambik Vivix sebagai makanan tambahan harian beliau. Beliau pindah rumah dan memang banyak benda yang harus diuruskan. Jadi kaknil dan suami turut sama membantu beliau agar proses pemindahan barang dapat dijalankan dengan cepat. 

Kak Ti kita selalu panggil akak ni, kebetulan suami Kak Ti tidak boleh membantu urusan perpindahan barang ke rumah baru kerana kesibukan dalam pekerjaan. Terpaksa Kak Ti kena buat perpindahan barang sendiri. Jadi KakNil membantu beliau kerana kasihan juga beliau buat seorang diri. 

Tak terasa 2 hari sudah berlalu dari hari itu, alhamdulillah semua barang telah pun selamat sampai di rumah yang baru. Tapi ada hal yang menurut Kak Ti agak pelik, kenapa Kak Ti tak merasakan keletihan dan juga kepenatan  kerana banyak barang yang dipindahkan. Malah Kak Ti rasa amat bertenaga. 

Disinilah baru Kak Ti menyadari bahawa beliau mengambil Vivix setiap hari dan sekarang rasa memang lain dari sebelumnya. Ambil Vivix buat kan Kak Ti lebih ceria dan tak pernah rasa penat. Dulu sebelum ambik Vivix katanya selalu letih dan tak bermaya. Memang terbaik kesan Vivix kan? Kenapa tidak sebab Vivix memang mengandungi Resveratrol yang banyak membantu dalam meningkatkan lagi stamina dan juga lawan serangan radikal bebas dan pelbagai jangkitan. Kaya dengan antioksidan juga. 

Vivix Memang Sahabat Terbaik Kak Ti. 

Jadi Kaknil amat berpuas hati dengan keadaan Kak Ti dan rasa tak percaya pada awalnya Kak Ti tak merasakan kepenatan walaupun dah memindahkan barang yang banyak pada hari itu. Sulit untuk dipercayai akan tetapi itulah hakikatnya. Vivix mengandungi kandungan yang istimewa dan juga amat berbaloi untuk kita dapatkan sebagai makanan tambahan setiap hari. 

Tak hairan Kak Ti sangat bertenaga masa pindahkan barang tempoh hari. Vivix sememangnya menjadi makanan harian Kak Ti. Anda yang nak lebih bertenaga seperti Kak Ti, boleh juga ambik Vivix sebagai makanan tambahan harian. 

Vivix Antioksidan Tinggi

Vivix mengandungi Anggur Muscadine, Purple Carrot, Elderberry dan juga Cuspidatum. Ramuan botani yang amat berkualiti tinggi dan juga tiada bahan kimia. 

Vivix di formulasikan dengan kajian yang dilakukan oleh para saintis dunia. Dan Vivix mempunyai 4 mekanisme utama iaitu:

  • Pembaikan sel
  • Perlindungan sel
  • Tenaga sel
  • Prestasi sel

Kesemua itu memang kita perlukan untuk pastikan sel-sel kita hidup dan boleh menjadikan segala organ dalam badan kita berfungsi dengan baik. 

Vivix mengandungi anggur Muscadine yang tinggi antioksidan dan phytokimia yang membantu melindungi sel daripada kerosakan akibat serangan radial bebas. 

Resveratrol mampu menyekat sel kanser daripada merebak dan mencetuskan proses mematikan sel kanser (apoptosis).

M

Anda pun boleh mencuba untuk mengambil Vivix ini sebagai makanan tambahan anda setiap hari. Tiada salahnya untuk mencuba kerana hasilnya memang terbaik. Vivix tiada bahan kimia dan amat selamat untuk diambil setiap hari. 

Anda boleh menghubungi Kaknil disini untuk dapatkan Vivix anda. 

Anda boleh mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam