div id="fb-root">
kecantikan kulit, Kesihatan Kanak-kanak

Testimoni Cream Herbal Blend Untuk Ekzema Dan Chicken Pox

Puan Lina Baru Gunakan 2 Hari Cream Herbal Blend Untuk Anak Beliau

Dalam beberapa hari lepas kaknil ada mengantarkan cream Herbal Blend  dan Meal shakes di area dekat sini. Anak customer kaknil ni mengalami chicken pox, kurang selera makan dan juga masalah ekzema. Kulit anak beliau agak sensitif. Biasa lah budak-budak akan menggaru mana- mana bahagian yang gatal. Nasib baiklah ada cream Herbal Blend yang boleh membantu untuk kurangkan kegatalan tersebut. 

Dalam masa 2 hari sahaja, kegatalan dan masalah ekzema yang dihadapi oleh anak beliau dah mulai berkurang. Dikatakan aneh bin ajaib juga la kan? dengan masa yang singkat boleh bantu atasi masalah beliau. Cream Herbal Blend ni adalah cream yang bebas bahan kimia dan selamat diamalkan dari mulai baby sampai orang dewasa. Cream ini tiada paraben dan mengandungi bahan-bahan yang berkualiti.

Cream Herbal Blend diperbuat daripada herba semulajadi seperti Sage, Horse Chesnut, Yarrow dan Rosemary. Tumbuhan ini telahpun digunakan dari zaman atok nenek kita untuk melegakan masalah kulit dan juga kecantikan kulit. Jadi memang terbaiklah kandungan Herbal Blend ini kan? 

Alhamdulillah customer kaknil amat berpuas hati, kerana cream tersebut dapat membantu beliau dala masalah yang tengah beliau hadapi. Kesannya sangat cepat dan terbaik. Beliau nak buat belian untuk seterusnya kerana sudah merasa keberkesanannya. 

Disamping mengambil Meal shakes sebagai makanan tambahan, Puan Lina juga memberikan Cream Herbal Blend untuk disapukan ke area kulit yang gatal dan alami ekzema. Selain boleh digunakan untuk elak gatal-gatal, cream ini juga boleh bantu anda untuk masalah ruam lampin, ruam susu dan juga masalah gigitan nyamuk. Juga tak ketinggalan boleh untuk bantu mereka yang bermasalah dengan tumit kaki kasar dan pecah-pecah. 

Ramai yang gunakan cream Herbal Blend untuk pelbagai masalah. Yang terbaru boleh untuk bantu legakan sakit dan lenguh-lenguh sendi. Anda boleh sapukan pada area yang lenguh dan buat sedikit urutan. In sha Allah anda akan merasakan kelegaan pada area yang lenguh tersebut. 

Anda yang mempunyai masalah yang sama dengan Puan Lina, boleh lah mengambil Cream Herbal Blend untuk bantu anda. Cream ini amatlah sesuai untuk seisi keluarga dan amat mudah digunakan. Yang pasti ianya selamat dan bebas bahan kimia. 

Bagi anda yang berminat untuk dapatkan cream ini, anda boleh terus menghubungi Kaknil disini untuk dapatkannya atau boleh terus menghubungi kaknil ditalian yang tertera di bawah ini. 

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak Beli Cream Herbal Blend

Anda boleh menghubungi kaknil disini untuk info dan maklumat lanjut beserta pesanan/belian.
Pn. Nila/ En. Firdaus
sms/ whatsapp +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery? kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Batu Caves, Ulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong  Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang.

👋

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam