div id="fb-root">
Istimewa Vivix, kecantikan kulit

Biarpun Harga Setengah Dari Tudung Berjenama, Tapi Vivix Tetap Jadi Pujaan Ramai

Zaman sekarang ni ramai wanita yang mampu beli tudung dengan harga beribu. Macam baru baru ni kita dikejutkan dengan pelbagai jenis tudung dengan harga ribuan ringgit. Tapi itu terpulang kepada masing-masing individu. Mereka yang sanggup bayar, memang tak ada masalah walaupun harga beribu. Yang penting mereka puas dan happy.

Masing-masing kita punya cara dan juga minat tersendiri nak ekspresikan keinginan kita. Begitu juga dengan sesetengah peminat tudung beribu tadi.

Yang mana satu pilihan anda?

Bagi mereka yang sukakan kesihatan dan kecantikan, Vivix pilihan mereka. Vivix sangat ekslusif dan diformulasikan dengan bahan-bahan berkualiti tinggi dan amat berkhasiat. Setanding dengan harganya. Tak hairan ramai customer kaknil yang order Vivix berbotol-botol semata-mata hanya untuk lebih sihat dan cantik.

Beli tudung itik dan handbag jenama pun anda mampu, apalagi untuk beli Vivix yang nyata-nyata amat bermanfaat untuk kesihatan kan? sudah tentu anda mampu.

kesan Vivix yang amat luar biasa

Vivix mengandungi Anggur Muscadine, Purple Carrot, Elderberry dan juga Cuspidatum. Ramuan botani yang amat berkualiti tinggi dan juga tiada bahan kimia.

Vivix di formulasikan dengan kajian yang dilakukan oleh para saintis dunia. Dan Vivix mempunyai 4 mekanisme utama iaitu:

  • Pembaikan sel
  • Perlindungan sel
  • Tenaga sel
  • Prestasi sel

Apapun yang kita guna mahupun kita pakai, asalkan ianya memuaskan hati kita sudah tentu ianya berbaloi untuk kita ambik. Jadi anda yang belum rasai kehebatan dan kemantapan Vivix, cepat-cepatlah grab segera dengan KakNil disini.

Anda boleh mendapatkan Vivix disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Vivix

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam