kesihatan wanita

Tawaran Hebat Untuk Wanita Di Bulan Ini Yang Perlu Anda Ketahui

Bulan ini amat istimewa untuk anda semua. Bulan ini bulan yang boleh membuat anda berjimat cermat dengan promosi yang diadakan Shaklee. Apalagi bagi anda peminat yang sememangnya ternanti-nanti setiap bulannya. Jom kita ketahui promosi apa sahaja yang ada di bulan ini.

promosi March 2019

Seperti biasa promo kali ini amat unik kerana membawa beberapa tawaran istimewa untuk anda semua. Diantara promosi yang ada seperti Promosi Ostematrix, Gla Complex dan juga Vitalea. Promo yang amat berbaloi untuk anda ambil. Bagaimana tidak kerana dapat menjimatkan wang anda.

promo Gla Complex
promo Vitalea

Setiap belian Ostematrix sebanyak 5 botol akan mendapatkan Voucher sebanyak RM30, juga tidak ketinggalan pembelian Gla Complex sebanyak 4 botol akan mendapatkan Voucher RM30 juga. Tak kalah menarik untuk pembelian Vitalea sebanyak 4 botol juga akan mendapatkan Voucher RM30. Voucher Rm30 ini dapat ditebus dimasa akan datang dengan minimal pembelian RM100.

promo Ostematrix

Juga ada promosi belian Youth Beauty Treatment Set A yang terdiri dari Eye Treatment dan Serum yang akan mendapatkan Voucher RM50. Juga Set B yang terdiri dari Eye treatment dan Radiance C+E akan turut sama mendapatkan Voucher Rm50 untuk minimum RM100 perbelanjaan akan datang.

promo Youth

Jadi amat berbaloi sekali bukan promosi bulan ini? istimewa sekali untuk anda wanita. Anda akan lebih sihat luar dan dalam selepas mengambil set daripada produk promosi ini. Jangan sampai anda lewatkan kesempatan ini.

Hubungi kami disini untuk dapatkan info dan maklumat lanjut berkenaan set promosi yang ada. Anda juga boleh membuat belian secara terus disini untuk memudahkan dan menjimatkan masa anda. Anda hanya perlu menghubungi kaknil disini untuk dapatkan pesanan anda.

Firdaus/ Kaknil

sms/ whatsapp/call +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam