Semua Tentang Shaklee

Minuman Penambah Tenaga Semasa Berpuasa

Bulan puasa adalah bulan yang memang dinanti-nantikan oleh semua umat Islam diseluruh dunia. Bulan penuh rahmat dan ampunan. Bulan yang penuh barokah dan juga amat istimewa dibandingkan dengan bulan yang lainnya.

Berpuasa suatu kewajibam bagi semua umat islam. Dengan berpuasa kita dapat membersihkan hati dan juga tubuh badan daripada segala kekotoran. Termasuk juga toksik-toksik yang lama bersarang didalam tubuh badan kita.

Jadi nikmati dan raikan peluang berpuasa di bulan Ramadhan ini dengan penuh suka cita. Semoga ibadah yang kita lakukan dibulan puasa mendapatkan rahmat Allah Swt. Aamiin.

Selamat menjalankan ibadah puasa

Berpuasa sudah tentu banyak hal yang harus dipersiapkan. Dari segi mental, fizikal dan juga persiapan lainnya. Bagi kaum ibu sudah tentu banyak sekali persiapan yang dilakukan. Dari juadah berbuka, bersahur dan juga lain sebagainya. Kali ini kaknil nak berkongsi kepada anda semua sedikit rahasia kekal bertenaga dan juga sentiasa kenyang semasa berpuasa.

Mesti ramai yang dah tahu bahawa Performanced Drink banyak diamalkan semasa berpuasa. Set ini banyak memberikan manfaat ketika kita berpuasa. Diantaranya iaitu membantu menambahkan tenaga dan juga berikan rasa kenyang. Juga membantu memelihara sirkulasi bendalir dalam tubuh badan kita. Performance drink mempunyai lebih 67% otot glikogen (sumber tenaga) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera.

Keunikan Performanced Drink mengandungi elektolit dan mineral. Komponen elektrolit yang penting diantaranya sodium, chloride, magnesium, kalsium dan juga potasium. Yang membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan. Juga baik untuk sistem neuromotor (tindak balas saraf dan otot).

Kali ini Performanced Drink memiliki perisa baru yang patut anda cuba. Performance Drink lemon dan Pudina. Resepi yang amat sedap dan rasa yang lain dari biasa. Jadi sekarang anda sudah ada pilihan baru untuk Performanced Drink.

Agar puasa kita dapat berjalan dengan lancar, amalkan mengambil Performanced Drink masa berbuka puasa dan juga selepas sholat tarawih untuk bekalkan anda tenaga berpanjangan.

Dapatkan khasiat dan juga keistimewaannya. Anda boleh dapatkan Performanced Drink disini dengan perisa original iaitu Orange dan juga perisa baru Lemon dan pudina. Anda dan keluarga pasti suka.

Hubungi kaknil disini untuk dapatkannya. Kami menyediakan pengkhidmatan Cash On Delivery di area Batangkali, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu dan juga Genting Highland. Jangan segan untuk memghubungi kami untuk dapatkannya. In sha Allah barang yang anda inginkan akan segera kami kirimkan kepada anda secepat mungkin.

Kaknil/ Firdaus

Sms/whatsapp/call

+60176281787

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam