Kesihatan Kanak-kanak

Set Vitamin Untuk Si Manja Anda

Selalu runsing dengan kanak kanak yang tak menjamah makanan di meja makan..? Memang masalah yang besar bagi para orang tua yang memiliki kanak-kanak yang susah untuk makan kerana tentunya kanak-kanak yang sukar makan akan terdedah kepada masalah berat badan dan kesihatan lainnya. Selalu mengkonsumsi makanan yang cepat sajipun tak berapa elok, selain mengandung bahan pangawet, makanan ringan atau Junk Food juga terdedah kepada belbagai macam penyakit.

Bagaimana para orang tua di era yang serba canggih ini untuk mengatasi masalah kekurangan  nutrisi yang dialami oleh kanak-kanak mereka…? tentunya belbagai macam cara akan dilakukan bukan ..? seain pemakanan yang teratur tentunya juga penting menjaga atau memperhatikan kandungan zat yang ada dalam makanan kanak-kanak tersebut.
Banyaknya lambakan makanan tambahan yang beredar di pasaran tentunya menjadi masalah tersendiri juga bagi kita para ibu bapa untuk memilih mana satu makanan tambahan yang sesuai untuk anak kita. Kerana selain memikirkan faktor keberlangsungan dimasa hadapan juga sebagai salah satu sebab mengapa kita memilih makanan tambahan untuk anak kita ialah kandungan daam makanan tambahan itu berbahaya atau tidak untuk jangka masa akan datang.
Meal Shakes dan Omega Guard dari Shaklee ini memang terbukti keberkesanannya selama lebih dari 50 tahun ini, selain kandungan yang selamat, ianya juga salah satu makanan tambahan yang semula jadi. Oleh itu kita para orang tua tidak akan takut atau ragu-ragu dalam mengkonsumsi makanan tambahan ini. Karena ianya telah terbukti secara klinikal dan telah diuji kaji oleh pakar-pakar.
Sekarang ibu bapa jangan risau akan nutrisi kanak-kanak anda, kerana kami telah pun menyediakan Vitamin Lengkap untuk simanja tumbuh berkembang dengan sihat dan aktif. Anda boleh mendapatkan Meal shakes, Vitalea, Omega Gurad dan Chewable Vita C Plus untuk merekaagar tetap sihat dan bertenaga sepanjang hari. Juga elak daripada demam, selsema dan juga jangkitan pelbagai kuman dan virus. Set ini juga boleh membantu mereka yang alami sembelit, tiada selera makan, kerap demam dan selsema, tak fokus dalam pelajaran dan juga masalah kurang makan sayuran dan buah-buahan.
Vitamin yang lengkap dan juga sangat sesuai untuk kanak-kanak yang tengah membesar. Dapatkan segera untuk si manja anda.
1399723_423743657765664_6137367489812174488_o
IMG_20151122_112553
omega guard terbaik untuk kanak-kanak

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Set Kanak-kanak

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam