Hiling Crisis

APA ITU HEALING CRISIS

Sesetengah orang kan melalui suatu jangka masa penyesuian apabila mula mengambil supplemen dietary. Simpton-simptom ini kelihatan seperti penyakit, tetapi sebenarnya tidak. Ianya adalah tindakbalas oleh tubuh kita kerana kekurangan khasiat disebabkan pemakanan kita. Apabila makanan berkhasiat dibekalkan dengan mengejut oleh supplement, krisis pemulihan terjadi. Sewaktu jangkamasa penyesuian, ada kemungkinan penyakit-penyakit yang pernah di lalui tubuh dahulu akan timbul kembali. Biasanya ia akan terjadi untuk beberapa hari, walaubagaimanapun, tubuh yang lemah akan mengambil masa yang lebih lama untuk pulih.

 sakit-kepala
Keadaan ini di sebabkan oleh toksin yang telah tertimbun di dalam tubuh kita untuk jangkamasa yang lama- sisa-sisa, makanan berkimia, lemak dan stress ditambah dengan diet tak seimbang, kurang tidur, antibiotik atau pengambilan ubat-ubatan. Supplement dietary membantu mempertingkatkan sistem imun kita, kebolehan detoksifikasi serta pengawalan organ-organ kita.
Pada waktu detoksifikasi ini, ada kemungkinan pening, kelesuan, sakit kepala, ketidakhadaman ( perut kembung, lapar), cirit-birit, kahak berlebihan, kencing yang keruh, berasa hangat, berpeluh dan lan-lainnya. Simptom-simptom ini berbeza antara individu dan akan berlaku 1 hingga 2 minggu.
Diwaktu jangkamasa pemulihan ini, minumlah banyak air bersih, rehat secukupnya dan makanlahlenih sayuran dan buahan. Selagi mana kita memahami ini adalah simptom pemulihan, kita akan mudah melalui fasa ini.
 segelas-air-untuk-tenaga

buah1

 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi kami

Puan Nila/ En Firdaus
sms atau Whatsapp +60176281787

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam