NYAH DAN BUANG LEMAK YANG MENGGANGGU DALAM BADAN ANDA

Runsing dengan lemak yang semakin menebal dan membuat anda semakin berat dan bam-bam..?? Apalagi dengan banyaknya acara jemputan kenduri-kendara pada akhir minggu ini. 

Belum terlambat jika anda ingin mengubah tabiat anda yang suka mengumpul lemak pada hujung minggu ini..jangan risau dengan set “Nyah Lemak” ini insaaAllah boleh membantu anda. Mari kita lihat apa sahaja yg terdapat dalam set ini. 
Diantaranya yaitu Lechitin dan Omega.
  • Lecithin sangat baik untuk menghalang tekanan darah tinggi dan mencatikkan otot dan kulit, melindungi hati dan menyerap vitamin yang larut lemak seperti vitamin A, D,E dan K. Tentunya Lecithin sebagai pemecah lemak dan kolesterol dan menghalang obesity.
  • Omega Guard membantu meningkatkan sistem imun dan menyijatkan paru-paru. Serta menentang cancer dan mencegah insomnia dan membantu mengurangkan tekanan. Mencegah prnyakit saluran darah dan strok. Omega Guard juga memelihara fungsi-fungsi sendi dan membantu tumbuhbesaran & perkembangan janindan membantu perkembangan memori serta menyahkan lemak dari badan.

Tunggu apalagi …inilah masanya anda bergerak cepat sebelum terlambat. Tentunya dengan mengamalkan pemakanan yang seimbang dan bersenam, anda akan kelihatan lebih sihat dan menarik. Dapatkan segera set ini dengan hanya beberapa ringgit sahaja. Anda mampu mengubahnya. Dengan badan yang sihat tentunya anda akan senantiasa ceria dan tampil di khalayak ramai dengan penuh percaya diri.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms) Qaseh Firdaus No . Phone : 0176281787 Fb page : barangan baby qaseh firdaus Email : [email protected]

Spread the love
Suri rumah sepenuh masa dengan 3 cahaya mata yang aktif berblog untuk berkongsi kebaikan untuk semua.

Related Posts

Set Hello New You Shaklee Untuk Kurus Sebelum Raya

Tak terasa masa berjalan begitu pantas. Tak lama lagi kita akan memasukiĀ  bulan Ramadhan. Semoga kita sebahagian daripada insan terpilih yang dapat melaluinya dengan baik. In Sha…

Spread the love

Set Kurus Shaklee Terlaris Saat Ini Yang Patut Anda Cuba

Ramai yang tercari-cari set kurus apa yang sesuai untuk diambil oleh mereka dalam membantu proses nak turunkan berat badan. Masih belum terlambat untuk kita nak menjayakan program…

Spread the love

NAK KURUS DENGAN SHAKLEE….???

Memiliki tubuh yang kurus dan langsing sememangnya idaman semua wanita. Apalagi seorang yang sangat menitik beratkan pada penampilan.  Tak kalah hebatnya lelaki pun memiliki keinginan yang sama…

Spread the love

SET KURUS

SET KURUSRamai dikalangan wanita pada zaman sekarang yang kurang memperhatikan penampilan. Terutama sekali kepada wanita yang telah berumah tangga. Penting untuk kita senantiasa tampil menarik dan sihat….

Spread the love

Leave a Reply