Kesihatan Kanak-kanak

ANAK SUKAR MAKAN DAN TAKDE SELERA……????

Set terbaik untuk kanak-kanak anda yang mengalami masalah dalam pengambilan makanan, ada masalah ekzema dan kemurungan disebabkan kurang fokus dalam pembelajaran. Berikan set dari Shaklee ini, Meal Shake akan membengkitkan selera makan kanak-kanak dan mengembalikan keceriaan mereka. Berikan juga sebiji Chewable Vita-C untuk sistem imun yang baik. Set ini membantu dalam mengatasi pelbagai masalah kanak-kanak dan membantu kanak-kanak untuk mengatasi pelbagai jangkitan penyakit dan juga virus. Berbaloi anda memberikan set ini kepada simanja anda kerana bagus untuk pertumbuhan dan perkembangan mereka. Menjadikan mereka lebih aktif, sihat dan ceria.

meal shakes untuk sembelit
Meal Shakes

 

Chewable Vita C Plus
Chewable Vita C Plus

 

Mengapa kita perlu berikan Meal Shake dan Chewable untuk kanak-kanak…??

  • Meal Shakes sememangnya menjadi pilihan ramai ibu bapa hari ini untuk kesihatan menyeluruh anak-anak mereka yang sedang membesar. Kebaikan Meal Shake dapat memperbaiki selera makan anak yang picky eater, memperbaiki tahap kesihatan anak yang kerap demam, batuk, asthma dan kurang berat badan sememangnya diakui ramai dan selamat untuk kesihatan kanak-kanak. Meal Shake Shaklee merupakan supplement multivitamin yang menjimatkan  kerana harga Mal Shakes hanya RM. 114 satu tin yang seberat 544gm. Kanak-kanak sedari usia setahun boleh mengambil meal shake ( yang tidak menyusu badan), sebanyak satu sudu teh .

 

  • Chewable Vita-C, kebaikannya dapat memelihara kandungan antioksidan  semulajadi dalam tubuh. Antioksidan yang penting dalam melindungi  sel kulit daripada rosak dan melambatkan penuaan. Menguatkan gigi, tulang dan gusi yang sihat. Rasa oren semulajadi sangat selamat untuk kanak-kanak dan orang dewasa. Menjaga kecantikan kulit dan awet muda. 1 biji chewable vita-c bersamaan dengan 1/2 biji oren iaitu bersamaan 100mg.

SAYA NAK BELI SET INI

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi kami

Pn. Nila/ En. Firdaus
No . Phone : 0176281787

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam