MEAL SHAKE MEMBANTU ANAK UNTUK MEMBUANG DENGAN LANCAR

Kesian melihat anak selalu menagis ketika hendak membuang air besar….Untung saja ada Meal Shakes membantu melancarkan  ketika pembuangan. Kini tiada lagi sembelit dan susah membuang. Bekalkan anak anda dirumah dengan Meal Shakes agar mereka tetap sihat dan terhindar dari belbagai penyakit.
Meal Shakes adalah Multivitamin yang berbentuk serbuk yang melengkapkan keperluan harian si manja.
Manfaat Meal Shake, diantaranya yaitu :

  • Sangat membantu anak anda yang mengalami masalah sembelit.
  • Multivitamin yang melengkapkan keperluan kanak-kanak terutamanya yang “picky eater”
  • Sangat sesuai untuk meningkatkan antibodi anak anda, terutamanya  yang berada di nursery.
  • Menghilangkan astma
  • Menghindari demam
  • Anti bodi yang kuat terhadap penyakit
  • Kanak-kanak yan obesiti
  • Kurang fokus dalam pelajaran

hanya bancuhkan dalam 1 sudu kecil bersama susu atau minuman keemaran mereka. Sesuai untuk umur 1 tahun keatas. Senang dibancuh dan rasa  vanilla aiskrim sedap yang digemari kanak-kanak.

.

Saya nak BELI set Kanak-kanak ini

Kesian anak-ana yang nak membuang sampai menangis, anda mommies bertindak lah segera. Apakah anda sanggup melihat buah hati membuang sambil menangis..? kalau boleh menggantikan tempatnya, pasti kita akn buat kan…??
oleh itu berilah yang terbaik untuk merek agar ereka sentiasa sihat dan terhindar dari sembelit dan seumpamanya.
semak bingkisan ini hanya untuk anda.


Anak Sembelit Teruk Sampai Kena Seluk Tangan Nak Korek from iReach HD on Vimeo.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya  whatsapp No . Phone : 0176281787

Spread the love
Suri rumah sepenuh masa dengan 3 cahaya mata yang aktif berblog untuk berkongsi kebaikan untuk semua.

Related Posts

Keistimewaan Meal Shakes Untuk Siapa

Ramai pastinya yang tak tahu bahawa Meal Shakes sebenarnya bukan untuk kanak-kanak  sahaja. Orang dewasa dan ibu mengandung pun boleh mengkonsumsi Meal Shakes. Begitu banyak manfaat Meal Shakes yang…

Spread the love

Kanak-Kanak Sihat Kanak-Kanak Cemerlang

Belakangan ini ramai saya mendapat pesanan dari kawan-kawan yang bertanyakan apa makanan tambahan yang terbaik untuk kanak-kanak yang sedang membesar. Kanak-kanak seringkali terdedah kepada lingkungan yang tidak…

Spread the love

Tambahkan Selera Makan Anak-Anak Anda

Mempunyai Anak Yang Hilang Selera Makan Dan Kerap Sembelit. Kadang kita merasa runsing dengan pemakanan anak-anak yang sangat memilih dalam pemakanan. Setiap hari pasti ada sahaja makanan yang…

Spread the love

MEAL SHAKES MEMANG MEMBANTU UNTUK NAIKKAN SELERA MAKAN KANAK-KANAK

 Memang sangat perit untuk menghadapi kerenah anak yang sukar makan atau liat untuk makan. Pasti anda telah melakukan belbagai macam cara untuk pastikan kanak-kanak membesar dengan sihat…

Spread the love

KEBAIKAN CHEWABLE VITA-C PLUS 100MG

CHEWABLE VITA-C PLUS Bersifat antioksidan Untuk kesihatan tulang, gigi dan gusi Disyorkan bagi mereka yang sukar atau tak suka menelan pil Semulajadi tanpa pewarn, perasa, pemanis dan…

Spread the love

BULAN PROMOSI MEAL SHAKES “BELI 6 PERCUMA 1 “

BELI 6 PERCUMA 1  Anda mungkin memerlukan Mealshakes sekiranya : ✓ Anak anda cerewet dalam pengambilan makanan harian✓ Mengalami masalah berat badan samada terkurang atau terlebih berat…

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *