Kesihatan Kanak-kanak

Meal Shakes Bantu Atasi Masalah Sembelit Yang Dialami Kanak Kanak

Pastinya ramai diantara kita ibu bapa yang mengalami masalah dengan pembuangan kanak-kanak. Kanak-kanak yang kurang makan sayur-sayuran dan buah kerap kali alami sembelit. Bahkan adakalanya mereka membuang dengan disertai tangisan. Begitu tersiksanya simanja dengan keadaan sembelitnya. Apa yang patut anda lakukan adalah menggalakkan simanja untuk memakan makanan yang kaya serat dan meminum air secukupnya. Mungkin anda juga boleh mencuba Meal Shakes sebagai alternatif untuk atasi masalah ini. Meal Shakes adalah serbuk yang berperisa vanilla dan pasti disukai kanak-kanak. Sangat mudah untuk menyediakannya. Hanya perlu bancuh dan boleh segera dihidangkan untuk simanja anda.

Kebaikan Meal Shakes

  • Sangat membantu anak anda yang mengalami masalah sembelit.
  • Multivitamin yang melengkapkan keperluan kanak-kanak terutamanya yang “picky eater”
  • Sangat sesuai untuk meningkatkan antibodi anak anda, terutamanya  yang berada di nursery.
  • Menghilangkan astma
  • Menghindari demam
  • Anti bodi yang kuat terhadap penyakit
  • Kanak-kanak yan obesiti
  • Kurang fokus dalam pelajaran

hanya bancuhkan dalam 1 sudu kecil bersama susu atau minuman kegemaran mereka. Sesuai untuk umur 1 tahun keatas. Senang dibancuh dan rasa vanilla aiskrim sedap yang digemari kanak-kanak. Jika anak anda bermasalah dengan pemakanan mereka,jangan segan untuk berikan Meal Shakes untuk mereka. Anak yang sihat adalah anak-anak yang aktif dan ceria. Tentunya anak sebagai ibu bapa tak mahu anak-anak anda menjadi hilang fokus dan lembik dalam pelajaran mereka.

meal shakes untuk sembelit

 

Ada juga kelebihan mengambil Meal Shakes untuk atasi masalah sembelit ketika membuang. Kurang mengambil air masak dan makanan yang kurang serat akan membuat anak anda sembelit. Oleh itu Meal Shakes di perlukan untuk atasi masalah ini. Meal Shakes kaya dnegan multivitamin dan juga serat untuk perkembangan dan tumbuhbesaran si manja anda.

Anda boleh saksikan bingkisan video ini.

 


Anak Sembelit Teruk Sampai Kena Seluk Tangan Nak Korek from iReach HD on Vimeo.

 

Dapatkan segera Meal Shakes untuk si manja anda sekarang juga.

Anda boleh membuat pembelian disini.

Anda boleh mendapatkan Meal Shakes disini.

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Meal Shakes

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami Pengedar Shaklee Batang Kali menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

 

 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam