TEMBIKAI SUSU IDEAL UNTUK DIET

Kaya dengan air dan potassium,  tembikai susu membantu individu mengekalkan paras darah  yang sihat di dalam tubuh. Bebas lemak, bebas kolesterol dan rendah sodium membuatkan tembikai susu begitu ideal dimakan oleh individu yang sedang berdiet dan mementingkan kesihatan kerana amalan memakannya dapat membantu mencegah penyakit kardiovaskular, tekanan darah tinggi, diabetes dan kanser.

Jumlah air yang banyak di dalamnya membantu melembabkan kulit dan membuatkan induvidu bertenaga walaupun dalam cuaca panas. Manakala kandungan vitamin C yang tinggi dapat mencantikkan dan menyihatkan kulit para penggemarnya disamping melindungi individu daripada serangan penyakit. Walaupun memiliki rasa yang manis., buah ini boleh dimakan setiap hari kerana ia merupakan sumber terbaik provitamin A, zink dan enzim penghadaman yang berkualiti.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms) Qaseh Firdaus No . Phone : 0176281787 Fb page : barangan baby qaseh firdaus Email : [email protected]

Spread the love
Suri rumah sepenuh masa dengan 3 cahaya mata yang aktif berblog untuk berkongsi kebaikan untuk semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *