MANFAAT VIVIX UNTUK KESIHATAN ANDA

Apa itu vivix shaklee..?

Vivix adalah minuman pekat yang berwarna merah mengandungi bahan-bahan asli anggur muskat, elderberi, lobak ungu dan polygonum cuspidatum yang kaya Resveratol yang bersifat anti-oksida, melambatkan proses penuaan, anti kanser. 
Apa itu Resveratol. .?
Resveratol adalah kumpulan tumbuhan yang mengandungi Polyphenol. Resveratrol mempunyai antioksida, memelihara badan melawan sebarang kerosakan yang berkaitan dengan kanser dan penyakit jantung.
Banyak manfaat yang boleh anda dapat bila mengkonsumsi Vivix ini.
Didalam satu penemuan utama, kajian klinikal terkini menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap selluler.
Ramuan Vivix telah menunjukkan ia memberi impak kepada empat mekanisme utama penuaan pada tahap seluler:
 • Melindungi dan membaiki selluler DNA
 • Memberi impak positf kepada pengawalan genetik
 • Menggalakkan ( pembentukan baru) mitochondria
 • Melambatkan pembentukkan protin AGE ( Advanced Glycation End  products)
Juga menolong membantu dan menjaga serta memelihra:
Kesihatan Jantung, Kesihatan otak, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap selluer, kesihatan dan kesejahteraan.

Rahsia cantik dan awet muda dengan Vivix Shaklee kaya Resveratrol antioksida

 • Inilah rahsianya yaitu antioksida dalam Reseveratrol Vivix Shaklee melambatkan kitaran kematian sel, melambatkan proses penuaan dan membantu meningkatkan ketahanan antioksidan untuk kulit yang lebih tinggi sihat.

 • Tindakan vivix pada tahap sel;
 • Mempertahankan sel ( cell defence)
 • Ramuan vivix mengatifkan satu pengawalan genetik utama yanv menolong melambatkan penuaan tahap seluler.
 • Memberi tenaga kepada sel
 • Ramuan vivix membantu pembaikan sel tahap seluler.
 • Meningkatkan prestasi sel
 • Ramuan vivix adalah 100 kali lebih kuat dari resveratrol untuk melambatkan pembentukan protein AGE ( advanced glycation end product) yang boleh menyebabkan kerosakan tahap seluler yang akan menggangguvkeutuhan sel dan panjang umur.

Bulan July 2014 ini adalah bulan PROMOSI VIVIX, BELI 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL.

Pembelian 2 botol vivix anda akan mendapat keahlian shaklee secara percuma…sahut cabaran sebotol vivix dan berikan respon anda kepada kami.
semua pertanyaan atau konsultasi akan diberikan secar percuma untuk anda…..segera hubungi saya pada no yang tertera di bawah yer…..
amalkan gaya hidup sihat….gaya hidup Shaklee……^_^

Saya Nak BELI VIVIX nie……

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms) Qaseh Firdaus No . Phone : 0176281787 Fb page : barangan baby qaseh firdaus Email : [email protected]

Spread the love
Suri rumah sepenuh masa dengan 3 cahaya mata yang aktif berblog untuk berkongsi kebaikan untuk semua.

Related Posts

Keunikan Vivix Yang Perlu Anda Ketahui

Tahukah anda Vivix adalah salah satu produk Shaklee yang amat popular saat ini. Vivix ni banyak khasiat dan manfatnya untuk kesihatan kita. Bukan setakat minuman botani biasa,…

Spread the love

Vivix Shaklee Mengandungi Bahan Terbaik

Tahukah anda dengan Vivix Shaklee? apa tu Vivix Shaklee? mesti ada yang belum tahu apa itu Vivix Shaklee kan? baiklah pada entry kali ini kaknil akan berkongsi…

Spread the love

5 Tetamu Tak Di Undang Bahayakan Tuan Rumah

Dalam kehidupan kita sehari-hari, adakalanya kita sangat sibuk dan tak sempat untuk memperhatikan kebersihan sekitar bahkan kita terlampau leka hingga membuat kan diri sendiri terdedah pada kuman…

Spread the love

VIVIX ANTI PENUAAN

Vivix merupakan anti penuaan yang sudah terbukti keberkesanannya, Vivix merupakan ramuan yang telah menunjukkan impak yang penting dalam anti penuaan. Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki seluller DNA….

Spread the love

VIVIX

MANFAAT VIVIX UNTUK KESIHATAN ANDA Vivix adalah minuman campuran unik botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix mengandungi  campuran unik botani polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine,…

Spread the love

This Post Has 16 Comments

Leave a Reply

%d