Semua Tentang Shaklee

Kebaikan Ostematrix Untuk Ibu Mengandung

Kesihatan ibu mengandung sangat penting sekali kerana ianya menyangkut kesihatan anak yang ada dalam kandungan. Oleh sebab itu ibu mengandung harus menjaga kesihatan untuk melahirkan anak yang sihat dan jauh dari segala penyakit.

Dalam keseharian kita banyak mengkonsumsi makanan yang mengandungi bahan-bahan yang kurang sihat seperti lemak, kolesterol dan banyak mengandungi bahan-bahan perasa tiruan. Oleh kerana itu penting untuk kita mengkonsumsi makanan yang sihat mulai dari sekarang agar kesihatan tidak terjejas. 

penting untuk ibu hamil menjaga pemakanan semasa kehamilan

Pengambilan dan pemilihan makanan amat penting utuk ibu mangandung. Seperti mengkonsumsi makanan yang kaya akan vitamin dan mineral. Pengambilan makanan tambahan pun amat digalakkan seperti asid folic dan kalsium. Untuk ibu mengandung yang selalu mengalami krem atau sakit otot boleh mengambil Ostematrix Vitamin  Shaklee.

Salah satu makanan tambahan yang amat penting untuk kesihatan ibu mengandung diantaranya iaitu, Ostematrix.

Pentingnya Ostematrix untuk ibu mengandung

Kelebihan ostematrix yang perlu anda ketahui diantaranya yaitu mengekalkan tekanan darah normal.  Ostematrix ialah kalsium yang isinya paling seimbang memastikan kadar penyerapannya adalah 99% . Formulanya yang unik, dibuat dari mineral semulajadi dan garam mineral dari laut mati, mengandung kalsium, magnesium, fosforus dan vitamin D, Zinc, kuprum, manganes dan boron.

Nutrien-nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk penyerapan oleh tubuh dan menghalang endapan sesetengah mineral. Kajian telah membuktikan suplement kalsium akan meningkatkan ke tumpuan tulang wanita yang telah berumur secara berkesan.

Ostematrix sangat sesuai bagi ibu mengandung yang tidak menyukai susu. Kerana dalam sebiji Ostematrix sama dengan segelas susu. Bagaimanakah memilih kalsium premium? Pilihlah produk yang ada vitamin D dan magnesium. Elakkan produk yang dibuat dari tulang dan dolomite untuk mengelakkan keracunan plumbum. Elakkan mineral chelated kerana proses tersebut boleh menyebabkan tubuh menyerap logam berat tercemar dan toksin dalam proses menyerap mineral.

Bagi ibu mengandung pilihan anda untuk mengkonsumsi ostematrix adalah tepat.  Ianya baik untuk kesihatan anda dan bayi yang ada dalam kandungan anda. Nah tunggu apalagi? dapatkan segera Ostematrix ini untuk memastikan kesihatan yang terjamin.

Anda tak perlu risau dimana anda akan mendapatkan Ostematrix ini. Anda boleh dapatkannya disini. Anda hanya perlu klik pada tautan dibawah ini dan anda akan terus boleh membuat pembelian secara online. Namun bagi anda yang mahu berhubung terus dengan Kaknil, anda boleh terus hubungi kaknil di talian yang tertera di bawah.

Anda boleh Buat Belian Ostematrix Disini. 

Belian secara online guna kad Kredit/Debit ->>Klik Sini Saya Nak  Beli Ostematrix  Disini.

ikut sahaja langkah yang diberi, Web belian adalah selamat dan dilindungi (https :Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is the secure version of HTTP, the protocol over which data is sent between your browser and the website that you are connected to)

Jika anda tak nak buat order sendiri, anda boleh menghubungi kami untuk buat pesanan/belian.

Pn. Nila/ En. Firdaus

sms/ whatsapp  +60176281787

Anda yang gemar dengan pengkhidmatan Cash On Delivery, kami menyediakan pengkhidmatan ini di sekitar area Batang kali, Hulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat pesanan. Barang yang anda pesan akan kami terus hantar ke alamat yang anda berikan. Sangat menjimatkan masa anda. Jangan tunggu lagi, hubungi kami segera di talian yang tertera diatas ya.

Anda nak harga yang special untuk setiap pembelian produk Shaklee ….?? Klik Disini Untuk Join Ahli sekarang

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

4 Comments to “Kebaikan Ostematrix Untuk Ibu Mengandung”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam