MEAL SHAKES MEMANG MEMBANTU UNTUK NAIKKAN SELERA MAKAN KANAK-KANAK

 Memang sangat perit untuk menghadapi kerenah anak yang sukar makan atau liat untuk makan. Pasti anda telah melakukan belbagai macam cara untuk pastikan kanak-kanak membesar dengan sihat dan sempurna. Tetapi adakalanya kita di cabar dengan tingkah laku anak yang macam-macam. Contohnya saja saat makan, pada saat inilah anak-anak sangat perlu pemerhatian kita. Apakah mereka makan atau hanya bermain saja dengan hidangan yang kita suguhkan. Bagi saya sebagai ibu, saya pun pernah mengalami hal seperti ini. Anak saya yang pertama dulu memang susah sekali makan dan selalu memilih dalam makanan. Saya rasa sudah putus asa sekali kerana dengan tabiatnya yang seperti itu membuatkan badannya tak berapa sihat dan selalu sahaja demam. Akhirnya saya dapatkan Meal Shakes, alhamdulillah sejak mengambil Meal Shakes ini anak saya menjadi berselera makan. Walaupun hanya makan nasi dan telur, tapi dia makan begitu berselera. Senang hati apabila melihat dia begitu. Sekarang saya tidak lagi mengalami kesukaran dalam memberi makan kepada anak-anak.

Selain untuk menambah selera makan kanak-kanak, Meal Shakes juga boleh menghindarkan anak dari selesema dan demam. Kerana Meal Shakes menyediakan nutrisi lengkap 24 jenis Vitamin, mineral yang diperlukan kanak-kanak membesar. Ia juga mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak. Meal Shakes juga membantu tumbuh besaran, sebagai anti -oksida, dan detoksifikasi yang kaya dengan serat larut untuk membuang lemak berlebihan dan membantu membuang sisa buangan dari perut dan usus. Meal Shakes juga meningkatkan seri wajah kerana mengandungi Vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik. Tak hairan apabila kita atau kanak-kanak mengkonsumsi Meal Shakes kulit akan cerah dan berseri. Dan tentunya kelazatan rasa Meal Shakes akan menambah lagi kecintaan anak-anak kepada Meal Shakes. Dan tentunya Meal Shakes tidak menggunakan sebarang pewarna dan gula tiruan.

Hanya mencampur sesudu Meal Shakes dalam minuman kanak-kanak, ianya sudah cukup untuk mereka. Apabila anda ingin mencampur dengan susu atau minuman anak yang lain pun di perbolehkan, mungkin ianya akan menambah lagi selera kanak-kanak.
Nah tunggu apalagi…??? berikan segera Meal Shakes untuk anak anda agar tumbuh sihat dan kuat. 



Bagaimana untuk mendapatkan Meal Shakes ini..? Mudah saja …anda hanya perlu klik DISINI untuk buat pembelian. Order anda akan kami proses secepat mungkin. Pihak Shaklee akan menghantar pesanan yang anda inginkan ke address yang anda berikan semasa buat pembelian melalui kurir. Sangat mudah sekali bukan..?? Nahh tunggu apalagi pesan sekarang yaaa..

Nak kan discount atau potongan harga sampai 20%…? Jom join ahli bersama kami. Caranya mudah sahaja, hubungi no yang tertera di bawah yaa…kami akan segera melayani anda untuk pertanyaan dan maklumat lanjut.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya whatsappQaseh Firdaus No . Phone : 0176281787 

This Post Has 3 Comments

  1. Nila Anggraini

    Meal Shakes memang terbaik untuk kanak-kanak dan dewasa yang inginkan berat badan ideal….

  2. Unknown

    Good info lawati lah blog saya
    kekalsihatdenganvitamin.blogspot.com

  3. fad lyza

    banyak kelebihan meal shake yang dapat membantu masalah anak-anak yang kurang selera makan, sembelit, dan sebagainya. Meal Shake adalah pilihan yang bijak untuk si manja. Good sharing.

Leave a Reply