VIVIX ANTI PENUAAN

Vivix merupakan anti penuaan yang sudah terbukti keberkesanannya, Vivix merupakan ramuan yang telah menunjukkan impak yang penting dalam anti penuaan. Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki seluller DNA. Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan ) umur tahap seluller. Ramuan Vivix juga menggalakkan biogenesis (pembentukkan baru) mitochondra untuk meningkatkan rahap tenaga di dalam sel. Penimbunan berlebihan protin AGE (advance glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap seluller yang akan menggangu keutuhan sel dan panjang umur.
Vivix menolong menjaga dan memelihara kesihatan jantung, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap seluller,  kesihatan dan kesejahteraan.

Diantara ramuan yang terdapat dalam Vivix yaitu;

  • Muscadine Grape, anggur hebat ini adalah salah satu angguryang mempunyai lebih 1 kromosom , yang mana ahli sains percaya mengukuhkan profil polyphenolnya dan berpotensi untuk kesihatan tubuh kita. 
  • Purple Carrot, ramuan ini adalah sumber terbaik vitamin A, dan ia adalah antioksidan yang sangat mujarab. Ia juga mengandungi anthocyanins. Anthocyanins adalah bertanggung jawab pada warna merah menyala, biru dan ungu pada buah dan sayuran. Berry banyak mengandungi anthocyanins, terutaa sekali bluberry, yang mengandungi aktiviti antioksidan yang teramat tinggi. 
  • Elderberry ( sambucus Nigra), keberkesanan Elderberry ini adalah dalam mengobati simptom flu, terutama sekali influenza B. Berry mengandungi flavonoids, yang mempunyai ciri antioksidan yang kuat, dengan demikian mengukukuhkan sistem imun untuk melawan jangkitan virus dan bakteria.
  • Polygonum Cuspidatum, dikenali sebagai Knotweed Jepun adalah tumbuhan perenial yang besar berasal dari Asia, yang juga banyak ditemui di Amerika Utara dan Eropa. Polygonum Cuspidatum ini juga mempunyai banyak manfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplement anti penuaan. 

Ramai pengguna Vivix yang menghidap penyakit kencing manis dan darah tinggi mengalami perubahan ke arah kesihatan yang lebih baik. Salah satu pengguna yang mempunyai penyakit kencing manis telah pun merasakan manfaat Vivix yang telah menurunkan kadar gula dalam darahnya. Dengan hanya sesudu teh Vivix setiap hari ianya sudah memadai untuk anda menurunkan kadar gula dalam darah anda. Cubalah kehebatan Vivix sekarang juga.

Tidak hanya untuk kencing manis maupun darah tinggi, Vivix pun boleh anda gunakan untuk masker muka ianya boleh menghilangkan jerawat dan menghaluskan wajah anda. percubaan tidak sampai sebulan ia akan mendatangkan hasil. Nah bagi anda yang ingin mencuba kelebihan dan kehebatan Vivix ini, anda boleh menghubungi no yang tertera di bawah atau boleh klik sahaja pada link SAYA NAK BELI untuk membuat pembelian.
Barang yang anda pesan akan terus dihantar oleh pihak Shaklee ke address yang anda berikan melalui kurir. Nah sangat mudah bukan…? tunggu apalagi…pesanlah sekarang juga….

Anda ingin mendapatkan discount sampai 20%..? hubungi sahaja no yang terter dibawah ini.
anda boleh sms/watsaap/wechat/telegram ke no 0176281787.

Rujukan: panduan nutrisi Shaklee , page 14,16

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms) Qaseh Firdaus No . Phone : 0176281787 Fb page : barangan baby qaseh firdaus Email : [email protected]

Spread the love
Suri rumah sepenuh masa dengan 3 cahaya mata yang aktif berblog untuk berkongsi kebaikan untuk semua.

Related Posts

Keunikan Vivix Yang Perlu Anda Ketahui

Tahukah anda Vivix adalah salah satu produk Shaklee yang amat popular saat ini. Vivix ni banyak khasiat dan manfatnya untuk kesihatan kita. Bukan setakat minuman botani biasa,…

Spread the love

Vivix Shaklee Mengandungi Bahan Terbaik

Tahukah anda dengan Vivix Shaklee? apa tu Vivix Shaklee? mesti ada yang belum tahu apa itu Vivix Shaklee kan? baiklah pada entry kali ini kaknil akan berkongsi…

Spread the love

5 Tetamu Tak Di Undang Bahayakan Tuan Rumah

Dalam kehidupan kita sehari-hari, adakalanya kita sangat sibuk dan tak sempat untuk memperhatikan kebersihan sekitar bahkan kita terlampau leka hingga membuat kan diri sendiri terdedah pada kuman…

Spread the love

MANFAAT VIVIX UNTUK KESIHATAN ANDA

Apa itu vivix shaklee..? Vivix adalah minuman pekat yang berwarna merah mengandungi bahan-bahan asli anggur muskat, elderberi, lobak ungu dan polygonum cuspidatum yang kaya Resveratol yang bersifat…

Spread the love

VIVIX

MANFAAT VIVIX UNTUK KESIHATAN ANDA Vivix adalah minuman campuran unik botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix mengandungi  campuran unik botani polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine,…

Spread the love

This Post Has One Comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: