Semua Tentang Shaklee

Promosi Meal Shakes Bulan Ini

Dengan kebaikan Meal Shakes, kanak-kanak akan jauh dari masalah kesihatan seperti demam, selesema dan sembelit. Dan Meal Shakes terdiri dari serat juga multivitamin yang baik untuk mereka membesar. Bukan hanya diperlukan oleh kanak-kanak,  Meal Shakes juga boleh diambil oleh ibu mengandung dan juga warga emas yang perlukan nutrien dalam keseharian mereka. Orang yang tidak suka meminum pil atau kapsul pun boleh mengambil Meal Shakes.  Kepada anda yang ingin gemuk kerana kurang berat badanpun sangat sesuai untuk mengambil Meal Shakes ini.

935680_523301244372937_1961954949_n
Pada kesempatan ini saya akan berkongsi tips untuk kanak-kanak cergas. Diantara yang perlu anda lakukan adalah sebagai berikut;

  • Perbanyakkan makanan dari jenis protin dan lemak seperti ikan, daging, nasi, telur. Makin besar lemak dan protin yang dikonsum automatic energi yang dimiliki oleh badan juga lebih besar.
  • Beri makanan atau minuman yang mengandung gula (karbohidrat). Gula mudah diserap dalam tubuh menjadi sumber energi.
  • Perbanyakkan juga makanan SERAT (fiber) kerana membantu melancarkan buang air besar.
  • Berikan zat gizi tambahan seperti VITAMIN atau KALSIUM.
  • Kurangkan atau elakkan memberi makanan dan minuman seperti makanan yang asam, bersantan atau pedas.

 

manfaat meal shakes
Siapa yang Perlu Meal Shakes

Meal Shakes yang mempunyai perisa Vanilla. Mengandungi PROTIN, FIBER (SERAT), MULTIVITAMIN, MULTIMINERAL, KALSIUM dan zat gizi tambahan yang lengkap yang sangat sesuai untuk kanak-kanak hingga dewasa.

Sekilas fakta tentang Meal Shakes.  Setiap hidangan menyediakan  kira-kira 1/2 keperluan harian anda untuk vitamin dan mineral, 30% daripada protein ditambah zat galian dan 3 grams serat pemakanan.

 

Nah tunggu apalagi..? Dapatkan Meal Shakes sekarang juga. Masih dalam bulan PROMOSI BELI 3 PERCUMA 1.  Anda berkesempatan mendapatkan harga istimewa bulan ini. Berikan hanya yang terbaik untuk anak anda. Untuk mendapatkan Meal Shakes harga promosi ini anda boleh hubungi saya dengan no yang tertera di bawah ini. Jangan sampai terlewat untuk mendapatkan harga promosi ini selagi stok masih ada.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

One Comment to “Promosi Meal Shakes Bulan Ini”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam