Kesihatan Kanak-kanak

Keistimewaan Meal Shakes Untuk Siapa

Ramai pastinya yang tak tahu bahawa Meal Shakes sebenarnya bukan untuk kanak-kanak  sahaja. Orang dewasa dan ibu mengandung pun boleh mengkonsumsi Meal Shakes. Begitu banyak manfaat Meal Shakes yang boleh kita dapatkan. Sebut sahaja warga emas, mereka boleh mengamalkan pengambilan Meal Shakes untuk menjaga kesihatan tubuh badan mereka dan sebagai asupan protein yang mereka perlukan. Sama seperti ibu mengandung dan ibu menyusui, mereka memerlukan tenaga sepanjang hari dan perlukan nutrisi untuk tumbuhbesaran bayi. Setiap makanan yang kita ambil tentunya akan kita kongsi dengan bayi yang ada dalam kandungan.oleh itu kita perlu mengambil  makanan dan vitamin berkhasiat untuk badan kita. Minuman multivitamin yang lengkap dengan perisa vanila ini memang lazat dan pastinya kanak-kanak  suka. Meal shakes ianya berbantuk serbuk dan sangat senang untuk disajikan. Meal Shakes dengan nutrisi lengkap dengan 24 jenis vitamin dan mineral serta kaya degan protein. Untuk warga emas dan kanak-kanak  yang alami obesiti pun boleh amalakan minum Meal Shakes ini.

 

anak tak mau makan berbahaya

 

Kanak-kanak yang kerap demam sudah pasti memerlukan Meal Shakes untuk menguatkan sistem imun badan. Kebiasaan kanak-kanak  yang dihantar ke taska atau ke rumah pengasuh mudah dijangkiti penyakit dengan kawan-kawan  disana. Oleh itu sebagai langkah pencegahan perlu ibu bapa untuk mengambil jalan terbaik untuk meningkatkan sistem pertahanan anak-anak  agar tidak mudah dijangkiti penyakit ketika berada di luar rumah. Memang wajar kanak-kanak  akan demam, tetapi apabila sudah sering sekali demam sudah pasti kita akan mengambil langkah sewajahrnya untuk bertindak mencegah lebih baik daripada mengobati.

 

10295733_690013194373886_3019689581456208841_n

Selain itu, Meal shakes baik untuk bantu atasi masalah sembelit kanak-kanak, kadang kasihan melihat anak menagis kerana sakit ketika membuang kan ? jangan risau lagi, kerana Meal Shakes boleh tolong untuk mencegah kanak-kanak dari terkena sembelit. Begitu juga testimoni dengan kanak-kanak yang alami asthma. Bagi mereka yang alami asthma, pilihan mengambil Meal Shakes adalah tepat sekali untuk pertahanan sistem imun badan mereka.

Oleh itu ibu bapa diluar sana, jangan tunggu lagi. Berikan Meal Shakes untuk seisi keluarga sekarang juga. Jangan sampai anda lewatkan hari ini tanpa secawan Meal Shakes saat bersarapan bersama keluarga tersayang. Anda boleh dapatkan Meal Shakes disini, insaaAllah anda boleh terus buat pembelian.

 

10333748_425231037616926_6377506513506127352_o

Anda mahu jadi ahli Shaklee dan nikmati potongan hebat 15%-20%

Anda ingin mengetahui cara daftar Shaklee..??
Mudah sahaja… hanya klik sahaja disini. Anda juga boleh mendapatkan pengkhidmatan Cash On Delivery dari kami di area kawasan Batang Kali, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu, Ulu Yam, Gohtong Jaya dan juga Genting Highland. Anda hanya perlu menghubungi nombor talian yang tertera di bawah untuk menghubungi kami. Barang yang aanda inginkan akan kami hantar segera kepada anda. Sangat mudah bukan ? sangat menjimatkan masa anda tentunya. Jadi tunggu apalagi ? pesan segera sekarang ya.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

24 Comments to “Keistimewaan Meal Shakes Untuk Siapa”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam